1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ana transfer tamamlanıyor
Ana transfer tamamlanıyor

Ana transfer tamamlanıyor

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından belirlenen yerli futbolcular için Ana Transfer Dönemi bugün tamamlanacak.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından belirlenen yerli futbolcular için Ana Transfer Dönemi bugün tamamlanacak. 1 Temmuz tarihinde başlayan ve 45 günlük dönemi kapsayan transfer dönemi içerisinde takımlar anlaşmaya vardıkları futbolculara KTFF’de resmi imzaları attırmaya devam ediyor. Kulüpler 14-18 Eylül tarihleri arasında kiralık transfer dönemi ve 11 Eylül Cuma gününe kadar da yabancı futbolcu transferi gerçekleştirebilecekler.

Ahmet Coşkun’dan resmi imza
Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği daha önce anlaşma sağladığı Ahmet Coşkun’u resmi olarak renklerine bağladı. Küçük Kaymaklı’dan bonservisli olarak kadroya dahil edilen hücum oyuncusu dün resmi olarak Doğan Türk Birliği futbolcusu oldu.

GHE’den 3 imza
Birinci Lig’in yeni ekibi Girne Halk Evi, dün daha önce anlaşma sağladığı üç futbolcuyu renklerine kattı. Girne Halk Evi deneyimli futbolcu Ufuk Fırat, Tatlısu’dan Ertan Denizer’i bonservisli olarak transfer ederken, Bahçeli’den Uğurcan Başayak kiralandı.

Ozanköy’den transfer atağı
İkinci Lig ekiplerinden Ozanköy son iki günde kadrosuna 10 futbolcu dahil etti. Kırmızı beyazlı ekip Düzkaya’dan Mehmet Karduman, İngiltere’den Yusuf Karaaziz, Denizli’den Sami Arap, Türk Ocağı’ndan Mehmet Doğan, Düzkaya’dan Yusuf Okur ile Cemil Şenkahraman, K.Kaymaklı’dan Mehmedemin İlter ve Türk Ocağı’ndan Hasan Yanaroğlu’nu bonservisli, Haspolat’tan Necati Yıldırım ve Kemal Arğı’yı kiralık olarak transfer etti.

Hamitköy Salim ve Okan’ı aldı
Birinci Lig ekiplerinden Hamitköy dün iki futbolcuya imza attırdı. Hamitköy, Küçük Kaymaklı’dan genç forvet Okan Kuni ile Lapta’dan tecrübeli futbolcu Salim Tayançlı’yı bonservisli olarak kadrosuna kattı. İmza töreninde Hamitköy asbaşkanı Hamit Dağ da hazır bulundu.

Doğancı Nahit Kamer’i aldı
İkinci Lig ekibi Doğancı, kaleci Nahit Kamer ile anlaştı. Geride bıraktığımız sezon kalesini emanet ettiği İrfan Özbay’ın takımdan ayrılmasından sonra Kamer ile ilgilenen Doğancı, futbolcunun transferini sonlandırdı.

Kıbrıslı Rum Christou Topaloğlu ile birlikte
Süper Lig’in yeni ekibi Türk Ocağı, Kıbrıslı Rum futbolcu kontenjanından yararlanan bir diğer takım oldu. Anlaşma sağlanan ve antrenmanlarda denenen Savakis Christou dün teknik direktör Hasan Topaloğlu ile birlikte KTFF’deki fikstür çekimini takip etti.

Bu haber toplam 2234 defa okunmuştur