1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Ambargoyu devletimiz uyguluyor”
“Ambargoyu devletimiz uyguluyor”

“Ambargoyu devletimiz uyguluyor”

XI. Futbol Tenisi Dünya Şampiyonası yeterli ödenek olmadığı bahane edilerek organizasyona 10 gün kala iptal edildi.

A+A-

19 – 24 Ekim 2014 tarihleri arasında ülkemizde gerçekleştirilecek olan XI. Futbol Tenisi Dünya Şampiyonası yeterli ödenek olmadığı bahane edilerek organizasyona 10 gün kala iptal edildi.

Konu ile ilgili basın bildirisi yayınlayan Futbol Tenisi Federasyonu Başkanı Şevket Songur, Spor Dairesi yetkililerinin kendisine böyle bir ödenek ayrılamayacağını, Futbol Tenisi Federasyonu’nun “Kendi imkanlarıyla yapabiliyorsa yapsın” denildiği konusunda bilgi verildiğini açıkladı.

Başkan Songur, 28 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilecek bu büyük organizasyonun yapılamayacak olmasının, ülkemizin prestiji açısından son derece önemli ve üzücü olduğunu belirtti.
Ülke sporunun daha iyi şartlarda yapılmasını sağlayacak spor yöneticilerinin konuya bu şekilde yaklaşması düşündürücü olduğunu ifade eden Songur, bu olayın “Ülke sporuna ambargonun kendi tarafımızdan

uygulandığının en büyük göstergesi” olduğunu ileri sürdü.
Başkan Songur, bu gelişmelerden sonra, Futbol Tenisi Federasyonunun konu ile ilgili yarın bir basın toplantısı yapacağını ve yönetim kurulu olarak istifa edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1055 defa okunmuştur