1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Amasya, Yaşınses’e tepkili
Amasya, Yaşınses’e tepkili

Amasya, Yaşınses’e tepkili

AMASYASPOR: “ETİK KURALLARA AYKIRI”... Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı ile anlaşan Mustafa Yaşınses’e Yeni Amasyaspor tepki gösterdi. Kulüpten yapılan açıklamada Yaşınses’in etik kurallara uygunsuz şekilde takımdan ayrıldığı, taraflar arasında yapıl

A+A-

Sezon başında anlaşmaya vardığı Yeni Amasyaspor takımından ayrılarak Süper Lig ekibi Küçük Kaymaklı ile anlaşan Mustafa Yaşınses’e Amasyaspor cephesi tepkili. Kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada yeşil beyazlıların Mustafa Yaşınses’in hesabına 30 bin TL yatırdığı ve Yaşınses’in yaptığı hareketin futbol etik kurallarına uymadığının altı çizildi.

Açıklama
Yeni Amasyaspor’dan yapılan açıklama şöyle: “Kulüp Başkanımız Mustafa Ödübek’in 12 Haziran 2015 Cuma günü saat 17:05’de transferini duyurduğu ve transferin kamuoyuna açıklanmasından 1 saat önce 10.000 TL ve aynı ayın sonunda 20.000 TL hesabına para yatırdığı Mustafa Yaşınses, futbol etik kurallarına uygunsuz şekilde takımımızdan ayrılmıştır. Yeni Amasyaspor’umuzla birlikte Amasya kampına katılan ve ikinci kamp öncesinde izin alarak ülkesine dönen Mustafa Yaşınses, tüm yazılı sözleşmeleri hiçe sayarak Erzurum kampına katılmamış ve Ülkesinde başka bir takımla anlaşma sağlamıştır. Yeni Amasyaspor Kulübü olarak sözleşmeden doğan tüm yasal haklarımızı sonuna kadar arayacağımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz. Yeni Amasyaspor Kulübü”

Bu haber toplam 1721 defa okunmuştur