1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Altın Küre Englishouse'un
Altın Küre Englishouse'un

Altın Küre Englishouse'un

“Yıldızların okulu” sloganı ile faaliyet gösteren ve İngilizce dil eğitimi hizmeti sunan Englishouse, geçtiğimiz akşam Residency of the British High Commissioner'de düzenlenen törende bir ilke imza attı

A+A-

“Yıldızların okulu” sloganı ile faaliyet gösteren ve İngilizce dil eğitimi hizmeti sunan Englishouse, geçtiğimiz akşam Residency of the British High Commissioner'de düzenlenen törende bir ilke imza attı ve Kuzey Kıbrıs’ta bulunan tüm dil eğitimi kurumları arasında ilk sırayı alarak Addvantage Scheme Private Institute Category'de birincilik ödülünü kazandı.

Söz konusu ödül, adadaki en prestijli İngilizce sınavları olan Cambridge sınavlarına kayıt olup başarı gösteren kuruma veriliyor.

Ödülle ilgili konuşan Englishouse direktör ve Cambridge Sınavlar hazırlık program lideri Önder Fahrioğlu "Geçtiğimiz aylarda Cambridge tarafından okulumuza verilen Gold Preparation Centre- Altın kategorisindeki sınav hazırlık merkezi ödülünden sonra, İngiliz Elçiliği tarafından böylesine prestijli ve anlamlı bir ödülü almak bizim için çok büyük bir gururdur." dedi.

10 yıldır her gün daha da iyi olmak gayretiyle yüksek kalite ve vizyonla hizmet verdiklerini vurgulayan Fahrioğlu, bir çocuğu sevmekle başlayan hikayelerinde başarıdan başarıya koşmanın temel ilkeleri olduğunu ve kendilerine güvenen yüzlerce veli ve öğrencilerinin desteklerinden dolayı büyük bir aile olduklarını dile getirdi.

e1-069.jpg

Fahrioğlu " Bu ödül, ailelerimizin çocuklarının geleceğe hazırlanmasında en çok bizlere güvenmelerinin göstergesidir." diyerek bu güvenin huzur ve mutluluk verdiğini söyledi.

 

 

Bu haber toplam 2045 defa okunmuştur