1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Altın Ada Film Festivali’nde 4’üncü gün
Altın Ada Film Festivali’nde 4’üncü gün

Altın Ada Film Festivali’nde 4’üncü gün

CreditWest Bank’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve 13 Kasım’a kadar sürecek olan Altın Ada Film Festivali’nde dördüncü gün heyecanı yaşanacak

A+A-

 

CreditWest Bank’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve 13 Kasım’a kadar sürecek olan Altın Ada Film Festivali’nde dördüncü gün heyecanı yaşanacak. Festivalin dördüncü gününde saat 13.30’da Mağusa Lemar Cineplex’de “Soy İzi Peşinde” sinemaseverlerle buluşacak.
Saat 16.15’te Lefkoşa Kaymaklı Lemar’da “Kıbrıs Sineması Belgesel Bölümü”, Mağusa Lemar salonunda The Empty Home ve Girne Lemar’da Tamer Garip’in yönettiği “Kod Adı Venüs” filmleri gösterimde olacak.

Annemin Şarkısı yine büyüleyecek
Saat 18.30’da Peter Fudakowski’nin yönetmenliğini yaptığı “Secret Sharer” filmi Kaymaklı Lemar’da Lefkoşa seyircisi ile buluşacak.  Mağusa Lemar Cinweplex’de Erol Mintaş’ın yönettiği “Song of My Mother-Annemin Şarkısı” film “Doğu’da köylerinin boşaltılması üzerine Ali  annesi Nigar’la beraber Tarlabaşı’na taşınır. Film bu yaşantıyı ve Ali’nin kız arkadaşı ile annesi arasında kalışını konu alıyor”, Girne Lemar’da ise “Ningen” filmi olacak.

H4C’de  “Hay Way Zaman”
19.30’da H4C Nezahat Gündoğan’ın yönetmenliğini yaptığı “Hay Way Zaman” filmi sinema sevrlerle buluşacak.
21.00’de 3 film birden

Festivalin 21.00’deki programına üç gösterimle devam edilecek. Saat 21.00’da Kaymaklı Lemar’da “Champ of The Camp” Mağusa Lemar Cineplex’de “Ningen”, Girne Lemar salonunda ise Ayşe A. Altunç’un yönettiği “Eylül'ün Kadın Yüzleri” gösterilecek.

Festival için Lemar gişelerinde tam bilet fiyatları 10 Türk Lirası olarak belirlenirken indirimli bilet (öğrenci, engelli, 65 yas üstü) 5 Türk Lirası, kombine bilet ise 85 Türk Lirası olarak belirlendi. Festivalle ilgili detaylı bilgi için www.goldenislandfilmfestival.org adresi ziyaret edilebilir.

Bu haber toplam 1583 defa okunmuştur