1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Altın Ada Film Festivali dolu dolu
Altın Ada Film Festivali dolu dolu

Altın Ada Film Festivali dolu dolu

Creditwest Bank sponsorluğunda gerçekleşen Altın Ada Uluslararası Film Festivali beşinci gününde de dolu dolu film seyri yaşatmaya devam edecek

A+A-

CreditWest Bank’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve 13 Kasım’a kadar sürecek olan Altın Ada Film Festivali’nde beşinci gün heyecanı yaşanacak. Festivalin beşinci gününde saat 13.30’da Lefkoşa Kaymaklı Lemar Cineplex’de “The Half    Buçuk” sinemaseverlerle buluşacak. Festivalin beşinci günü 16.15’teki gösterimlerle devam edecek.

Fevzi Kasap sinemasevelerle buluşacak
Saat 16.15’te Lefkoşa Kaymaklı Lemar’da Doç Dr. Fevzi Kasap’ın yönetmenliğini yaptığı,  “Ahde Vefa – Umut Yolu” filmi sinemaseverlerle buluşacak. Gerçekleşecek gösterimden sonra Doç Dr. Fevzi Kasap soru cevap bölümünde sinemaseverlerle buluşacak, Mağusa Lemar salonunda yönetmen koltuğunda Chanoch Ze‘evi’nin oturduğu “Hitler's Children” ve Girne Lemar’da ise Mahmoud Kaabour’un yönettiği “Champ of the Camp” filmleri gösterimde olacak.

18.30’da 3 şehir 3 film
Saat 18.30’da yönetmenliğini Nurbek Egen’in yaptığı “The Empty” filmi Kaymaklı Lemar’da Lefkoşa seyircisi ile buluşacak.  Mağusa Lemar Cineplex’de Nezahat Gündoğan’ın yönetmenliğini yaptığı “Hay Way Zaman” Girne Lemar Cineplex’de ise Olli Waldhauer ve Farid Eslam’ın yönettiği “Istanbul United” filmi sinemaseverlerle buluşacak.

H4C’de Plot For Peace
19.30’da H4C’de yönetmenliğini Mandy Jacobson, ve Carlos Agulló’nun yaptığı “Plot for Peace” filmi sinema severlerle buluşacak.
21.00’de Ningen

Festivalin 21.00’de Kaymaklı Lemar’da yönetmenliğini Çagla Zencirci’nin yaptığı  “Ningen” sinemaseverlerle buluşacak.


Festival için Lemar gişelerinde tam bilet fiyatları 10 Türk Lirası olarak belirlenirken indirimli bilet (öğrenci, engelli, 65 yas üstü) 5 Türk Lirası, kombine bilet ise 85 Türk Lirası olarak belirlendi. Festivalle ilgili detaylı bilgi için www.goldenislandfilmfestival.org adresi ziyaret edilebilir.

Bu haber toplam 1307 defa okunmuştur