1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Alt sıralardan kurtulmak istiyoruz”
“Alt sıralardan kurtulmak istiyoruz”

“Alt sıralardan kurtulmak istiyoruz”

GHE’nin kaptanı Talip Kasımoğlu yenilenen kadroyu değerlendirdi

A+A-

Halit Dağ

 

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Girne Halk Evi takım kaptanı Talip Kasımoğlu gazetemiz Yenidüzen’e özel açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli isim sözlerine, lig öncesinde kupada Yalova ile oynayacağımız karşılaşma kendileri adına lig öncesi ciddi bir prova olacaktır diyerek sözlerine başladı. Girne Halk Evi olarak önceliklerinin ligde kalıcı olmak olduğunu ifade eden Talip, kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

İkinci devre’de çıkış yakalamak istiyoruz

Ligin ilk devresini istediklerini noktada tamamlamadıklarını ifade eden Talip, iyi futbol oynamamıza rağmen iyi sonuçlar alamadıklarını ve ikinci devrede bam başka bir Girne Halk Evi izlettirerek çıkış yakalamak istediklerini ifade etti. Çıkış yakalamak için en önemli etkenin takım içindeki ‘hava’ olduğunu ifade eden tecrübeli isim iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve takım arkadaşlarına güvendiğini söyledi.

İlk devre’den daha iyi takım olduk

Devre arası yapılan kaliteli transferlerle uyum sorununu aştıklarını, iyi futbol oynayarak maç kazanmayı ve ligin alt sıralarından bir an önce kurtulmayı hedeflediklerini söyleyen Talip, kağıt üzerinde bakıldığında ilk devreden daha iyi bir takım olduklarını ve bunu skora yansıtmak istediklerini söyledi.

Başkan ve yönetimsel bazda birlik ve beraberliğin olduğunu görmek biz futbolcularında motivasyonlarının arttığını ifade eden Talip, ligin ikinci devresinde Girne Halk Evi taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini söyleyen kaptan tüm futbol camiası için sakatlıksız bir sezon diledi.

yeniduzen-satin-aliniz-20190121104659.jpg

 

 

Bu haber toplam 1373 defa okunmuştur
Etiketler :