1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Alsancak İlkokulu kupayı istiyor
Alsancak İlkokulu kupayı istiyor

Alsancak İlkokulu kupayı istiyor

Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından organize edilen İlkokullu Küçükler Basketbol Şampiyonası’nda yarı finale yükselerek önemli bir başarı yakalayan Alsancak İlkokulu kız basketbol takımının hede

A+A-

Haldun Oktay

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından organize edilen İlkokullu Küçükler Basketbol Şampiyonası’nda yarı finale yükselerek önemli bir başarı yakalayan Alsancak İlkokulu kız basketbol takımının hedefi kupayı kazanmak. Öğretmenleri Mehmet Özgünan, Vasfi Çetinaslan ve Onurcan Kanburlar nezaretinde okul tarihinde ilk kez yarı finale yükselen Alsancak İlkokulu şampiyona boyunca oynadığı maçlara kısıtlı imkanlarla hazırlanmasına rağmen yarı finale yükselmenin mutluluğunu yaşıyor. Öğretmenlerden Mehmet Özgünan yaptığı açıklamada koydukları hedef doğrultusunda adım adım ilerlediklerini, kısıtlı imkanlara rağmen okul tarihinde ilk kez bu kadar büyük bir başarı yakaladıklarını belirtti.

Önce final sonra kupa
“Son derece çekişmeli geçen maçların ardından yarı finale yükseldik” diyen Özgünan “Bundan sonraki hedefimiz final oynamak, ardından şampiyonluğa ulaşmak” açıklamasını yaptı. Pazartesi günü 9 Eylül İlkokulu ile karşılaşacak olan Alsancak İlkokulu’nun maça çok iyi hazırlandığını söyleyen Özgünan “Çocuklarımız çok iyi motive oldu. En iyi şekilde mücadele edip, kazanarak okul tarihinde şampiyonluk taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2708 defa okunmuştur