1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Alsancak “Deniz Festivali” başladı
Alsancak “Deniz Festivali” başladı

Alsancak “Deniz Festivali” başladı

Alsancak Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve Telsim ile Merit ana sponsorluğunda gerçekleşen Deniz Festivali başladı

A+A-

 

Alsancak Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve Telsim ile Merit ana sponsorluğunda gerçekleşen Deniz Festivali başladı. Festivalin açılışında Alsancak Belediyesi’nin özkaynaklarıyla yapılan Atatürk Heykeli’nin açılışı da yapıldı.

Açılışta konuşan Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, halka en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarının altını çizerek, “Alsancak Belediyesi olarak misyonumuz Alsancak’ta yapılmayanı yapmak, Alsancak’ta yaşanmayanı halkmıza yaşatmaktır” dedi.

Müzik,eğlence ve yarışmalarla dolu bir festival
23 Ağustos tarihine kadar devam edecek festival kapsamında spor etkinlikleri, futbol, yüzme, jet ski, off road ve satranç yarışmaları ile Kıbrıs’tan ve Türkiye’den sanatçıların konserleri yer alıyor. Festivalde 22 Ağustos’ta Türkiye’nin başarılı sanatçılarından Gökhan Tepe  müzikseverlerle buluşacak. Festivalin kapanış konserinde ise Kıbrıs’ın sevilen müzik gruplarından Grup Rast sahneye çıkacak.

BUGÜN
11:00 Jet Ski Yarışması (Oris Beach)
17:00 Sokak Basketbolu Turnuvası (Yusuf Erol Spor Kompleksi)
22:00 Gökhan Tepe Konseri

23 AĞUSTOS, PAZAR
10:00 Off Road Yarışması (Mare-Monte Yolu)
16:00 Satranç Turnuvası (Merit Crystal Hotel)
19:00 Andaç Tiyatrosu Cyprus Circus Gösterisi
20:30 Bhujanga Woman Body
21:00 Sultan Durusular ve Orkestrası
22:30 Grup Rast

Bu haber toplam 2530 defa okunmuştur