1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Allahın emri üçtür”
“Allahın emri üçtür”

“Allahın emri üçtür”

Denizli üçüncü kez play-off oynuyor. Başkan Nazım Ced takıma güveninin tam olduğunu belirtirken ekledi:“Allahın emri üçtür”

A+A-

Necmi Belge
Bu sezon, Telsim İkinci Ligi’nde bir üst ligi hedefleyen Denizli, uzun bir süre lider götürdüğü Telsim İkinci Ligi Batı Grubu’nda şampiyonluğunu Baf Ülkü Yurdu’na kaptırdıktan sonra, hedefini üçüncü kez oynayacağı play-off’a döndürdü.
Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuşan Denizli başkanı Nazım Ced, üçüncü kez oynayacakları play-off için “Allahın emri üçtür” dedi.
Sezon başında koydukları iki hedef olduğunu, bunlardan birinin U 19 takımının şampiyonluğu, diğerinin de A takımı bir üst lige taşımak olduğunu belirtti.
İlk hedefleri olan U 19 takımının şampiyon olduğunu anımsatan Başkan Ced, şimdi hedeflerinin A takımı bir üst lige yükseltmek oduğunu söyledi. 
Her ne kadar da şanssızlık eseri şampiyonluğu yitirmiş olsalar da, üçüncü kez play-off oynama noktasına geldiklerini ifade eden Ced, play-off’ların en deneyimli takımının kendileri olduğunu dile getirdi.

Futbolcular odaklandı
Bundan önce play-off’ta yaptıkları hataları bu kez yapmayacaklarını belirten Nazım Ced, tüm futbolcularının bir üst lige çıkmaya odaklandıklarını iddia etti.
Ced devamla, futbolcularına olan güvenin tam olduğunu, Denizli’yi bu noktaya taşıdıkları için onlarla gurur duyduğunu belirtirken, futbolcularının büyük bir özveriyle oynadıklarını ileri sürdü. Bu büyük mücadelede, taraftarlarının da  ilgisinin  büyük olduğunu vurgulayan Ced, kadın-erkek tüm taraftarlarının her maçta  yanlarında olduğunu ifade etti.

Hedef lig ikinciliği
Ligin son haftasında kendi sahalarında Girne Halk Evi ile oynayacaklarını anımsatan Ced, her ne kadar da play-off’a kaldılarsa da, ligi ikinci sırada bitirmek için mücadele edeceklerini söyledi.
Ced, ikinci sıradaki Değirmenlik’in kaybetmesi halinde ligi ikinci sırada tamamlama ihtimallerinin yüksek olduğunu, herşeye rağmen centilmenliğin ön planda olmasını temenni ettiğini ve tüm takımlara başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1829 defa okunmuştur
Etiketler : ,