1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. All-star heyecanı yaşandı
All-star heyecanı yaşandı

All-star heyecanı yaşandı

All-star heyecanı yaşandı

A+A-

 

Eren Şişik

Basketbol Federasyonu geçtiğimiz Perşembe günü güzel bir organizasyona imza attı. Ülkemiz liginde forma giyen yerli ve yabancı basketbolcular düzenlenen All-star organizasyonunda hünerlerini sergiledi. Geceye katılan spor severler keyifli dakikalar yaşadı. Yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmalarının yanı sıra yerli ve yabancı oyunculardan oluşan karmaların karşılaştığı organizasyona Cranberries Dans Grubu gösterileri ile renk kattı.

YETENEK YARIŞMASI DOĞUKAN DOĞU’NUN

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve ilk kez düzenlenen All-star organizasyonuna spor severler büyük bir ilgi gösterdi. Salonun tamamına yakını dolarken etkinlik harika bir şov ortamında gerçekleşti. Yetenek yarışmasında kurulan parkuru basketbolcular en kısa sürede bitirmeye çalıştı. Slalom driblingin ardından 3 sayı atan sporcular ardından turnike ile parkuru bitirirken en kısa sürede parkuru tamamlayan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) sporcusu Doğukan Doğu birinciliği elde etti.

SMAÇTA PETER, ÜÇLÜKTE KUTRUZA BİRİNCİ

Smaç yarışmasında yer alan basketbolcular bu kategoride yeteneklerini sergilediler. Çok güzel smaçların atıldığı yarışmayı Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) sporcusu Peter Olisemeka kazandı. Üç sayı yarışmasında ise kaydettiği en fazla üçlük ile Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ) yetenekli sporcusu Halil Kutruza birinci olmayı başardı. Organizasyonların ardından geceye katkı koyan sponsorlardan Başman Group of Companies başarılı olan sporculara 300’er TL’lik hediye çeki takdim etti.

KARMALAR MAÇI YERLİLERİN

Mustafa Özben’in sunumu ile güzel bir atmosferde gerçekleşen All-star etkinliğinde son olarak yerli ve yabancı oyunculardan oluşan karmalar karşılaşması yapıldı. Karşılaşmayı 72-70’lik skorla yerliler karması kazanma başarısı gösterdi. Karşılaşmanın en değerli oyuncusu ise üç sayı yarışmasının birincisi Halil Kutruza oldu. Düzenlenen organizasyon geceye katılan spor serverler tarafından tam not aldı.

Bu haber toplam 1248 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 207. Sayısı

Adres Kıbrıs 207. Sayısı