1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Alkollü sürücü ortalığı birbirine kattı
Alkollü sürücü ortalığı birbirine kattı

Alkollü sürücü ortalığı birbirine kattı

Lefkoşa’da gece yarısı yaşanan trafik kazası korku dolu anlar yaşattı, ortalık savaş alanına döndü.

A+A-

Lefkoşa’da  gece yarısı yaşanan trafik kazası korku dolu anlar yaşattı, ortalık savaş alanına döndü.

Saat 02.05 sıralarında, Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde 155 promil alkol tesiri altında, dikkatsiz, aşırı süratli ve tehlikeli şekilde seyreden 34 yaşındaki Mehmet İnan, park halindeki araçlara çarptı.

İnan’la birlikte aynı araçta yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Saadet Özçelik ve 22 yaşındaki Zeynep Deniz’in yaralandığı kazada, 4 araçta ciddi hasar oluştu.

Direksiyon hakimiyetini kaybetti…

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza saat 02:05 raddelerinde Lefkoşa’da Bedrettin Demirel caddesi üzerinde yaşandı.

155 Mlgr alkollü içki tesiri altında dikkatsizce, aşırı süratli ve tehlikeli bir şekilde seyreden Lefkoşa’da sakin Metin İNAN (E-34) yönetimindeki MB 624 plakalı Renault Megane marka salon araç, Merkez Komutanlığı önlerine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetti.

İnan yönetimindeki araç, ilk olarak Girne’de sakin Emrullah Korkmaz tarafından park halinde bırakılan NY 398 plakalı salon aracın arka kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle geriye doğru savrulan NY 398 plakalı araç o esnada, gerisinde ön kısmı güney istikametine bakar bir şekilde Lefkoşa’da sakin Ahmet Hatay tarafından park halinde bırakılan GM 560 plakalı salon aracın arka kısmına ön kısmı ile çarptı.

Geriye doğru savrulan GM 560 plakalı araç ise önce sol arka yan kısmı ile yolun solunda kaldırım üzerinde bulunan KIB-TEK’e ait 24 no’lu ahşap elektrik direğine, ardından ise gerisinde ön kısmı güney istikametine bakar bir şekilde Lefkoşa’da sakin Özkan Altunay tarafından park halinde bırakılan HE 039 plakalı salon aracın arka kısmına çarptı.

Selvi ağacına çarptı…

Daha sonra, İnan’ın kullandığı araç MB 624 plakalı araç ise NY 398 plakalı araca çarptıktan sonra kontrolsüz bir şekilde yolun sağına doğru savruldu.

Ardından, sağ yan kısmı ile yolun sağında kaldırım üzerinde 5 metre aralıklı bir şekilde bulunan 2 adet selvi ağacına sağ yan kısmı ile çarptıktan sonra yolun sağ şerit içerisinde kontrolsüz bir şekilde savrulmaya devam edip ön kısmı güney batı istikametine bakar bir şekilde sağ şerit içerisinde durdu.

3 yaralı…

Kaza sonucu yaralanan MB 624 plakalı araç sürücüsü Metin İnan ve ayni araçta yolcu olarak bulunan Lefkoşa’da sakin 21 yaşındaki Saadet Özçelik ve 22 yaşındaki Zeynep Deniz ambulans ile kaldırılmış oldukları LDH Acil Servisinde görmüş oldukları ilkyardım tedavilerine müteakip ayni serviste müşahade altına alındı.

Bu haber toplam 3759 defa okunmuştur
Etiketler :