1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Alevkayası’nda ter döktüler
 Alevkayası’nda ter döktüler

Alevkayası’nda ter döktüler

Cyprus Trail Runners tarafından gerçekleştirilen Vahşi Koşu organizasyonunun ilk etabı Pazar günü koşuldu. Organizasyona adanın dört bir yanından 64 sporcu katıldı

A+A-

Kıbrıs'ta çok uluslu bir grup koşu gönüllüsü sporcunun aynı çatı altında toplandığı “Cyprus Trail Runners” tarafından gerçekleştirilen Vahşi Koşu'nun (Run Wild) ilk etabı geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirildi. Baf'tan Girne'ye, Lefkoşa'dan Larnaka'ya, Mağusa'dan Limasol'a Kıbrıs'ın dört bir yanından gelen toplam 64 sporcunun 10 kilometre boyunca ter döktüğü ilk etap Alevkayası'nda koşuldu.

Kuzey Kıbrıs'ın triatlon takımlarından Aspava ve Tüfekçi spor kulüplerden koşucuların da ilgi gösterdiği yarış, eşsiz manzarada zorlu ve keyifli bir rekabete sahne oldu. Toplam dört ay boyunca, her ayın ilk pazarı koşulacak olan uzun soluklu seride lig usülü puanlama sistemi kullanılıyor. Lemar ve Powerade'in desteklediği Buff, Puma Kuzey Kıbrıs ve Raidlight'ın ödül sponsoru olduğu koşuda sporcular kadın ve erkek olmak üzere iki kategoride derecelendiriliyor.

İkinci etap Tatlısu’da
Vahşi Koşu adıyla önümüzdeki ay ikinci etabı Tatlısu'da gerçekleştirilecek olan yarışın yine keyifli bir rekabet yaratacağı bekleniyor. Yarışın geri kalan etaplarına katılım için organizasyonun resmi facebook sayfasından veya yarış günü kayıt yapılabilecek. Alevkayası’nda gerçekleştirilen ilk etapta kadın ve erkeklerde ilk 5 içerisinde yer alan isimler şu şekilde:

1. ETAP KADIN KATEGORİSİ İLK 5
1. Özlem Özenen  (15 Puan)
2. Mandy Stuart  (10 Puan)
3. Janet Anderson  (8 Puan)
4. Natalie Christopher (7 Puan)
5. Major Katalin  (6 Puan)

1. ETAP ERKEK KATEGORİSİ İLK 5
1. Alan Murray (15 Puan)
2. Zed Muir  (10 Puan)
3. Chris Moss  (8 Puan)
4. Ekrem Kaide (7 Puan)
5. Veli Atikoğlu (6 Puan)

Bu haber toplam 1548 defa okunmuştur