1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Albümler Seçkisi
Albümler Seçkisi

Albümler Seçkisi

Albümler Seçkisi

A+A-


Ersin KAŞİF

2016’NIN FİLMİ “THE CHOİCE” (AŞKIN SEÇİMİ) SOUNDTRACK ALBÜMÜ

İlk romanı The Notebook ile New York Times’ın en çok satanlar listesinin zirvesine yerleşen Nicholas Sparks’ın çok sevilen bir başka eseri olan The Choice (Aşkın Seçimi) beyazperdeye uyarlandı. Ross Katz’ın yönetmenliğinde uyarlanan filmin soundtrack albümü  bizlerle.  Albüm Marcelo Zarvos imzalı. Hatırlatalım; Marcelo Zarvos’un film için hazırladığı orijinal bestelerin yanı sıra Guster, The National, The Rosebuds, Veronica Falls, Natalia Safran, Efterklang gibi isimlerin şarkılarından oluşuyor. Marcelo Zarvos’un besteleri ve seçilen şarkılar karakterlerin yolculuğu boyunca izleyiciye eşlik ediyor. Remember Me ve Enough Said gibi romantik filmlerin müziklerine imza atan Zarvos, bir kez daha gerçek durumlar içinde kalan gerçek karakterlerin hikayesini notalarına taşıyacak. Nicholas Charles Sparks’ı biraz daha yakından tanıyalım; 1965 Aralık doğumlu ABD’li yazar ve senarist’tir. Romanlarının teması aşk, trajedi ve kaderdir. Yayınlanmış 15 romanı bulunmaktadır, bunların 11’i Türkçeye çevrilmiştir. 6 romanı filme çekilmiştir, 2 romanı ise hala çekim aşamasındadır. Babası profesör Michael Sparks ve annesi göz doktoru Jill Emma Marie Sparks'tır. Sparks, kız kardeşinin A Walk to Remember (Uzaktaki Anılar) romanının ana karakterinin ilham kaynağı olduğunu söylemiştir. Katolik olarak yetiştirilmiştir. Burslu olarak Notre Dame  Üniversitesi'ne girmiştir. 1985 yılında ilk romanı olan The Passingi, ardından 1989 yılında The Royal Murdersı yazmış fakat bu iki kitabı da hiç yayınlamamıştır. Üniversiteden mezun olduğu yıl gelecekteki eşi Cathy Cote ile tanışmıştır. 1989'da evlenmiş ve Sacramento, Kaliforniya'ya taşınmıştır. 1993 yılında The Notebook (Defter) romanını yazmıştır. Ekim 1996'da kitabı yayınlanmış, ilk haftasında New York En Çok Satanlar Listesine girmiştir. Ardından uluslararası en çok satanlar listelerine de giren birkaç kitap daha yazmıştır. New Bern, Kuzey Carolina’da eşi Cathy Cote ve çocukları Miles, Ryan, Landon, ikiz kızları Lexie, Savannah ile birlikte yaşamaktadır. (EMI Music Haber).

“VINYL”  SOUNDTRACK ALBÜMÜ

Uzun zamandır müzikseverler tarafından beklenen; Öncüleri Mick Jagger, Martin Scorsese ve Terence Winter olan yeni HBO dizisi VINYL, soundtrack albümü ile bizlerle! Kaleo ve Sturgill Simpson’ın muhteşem yeni şarkılarını,David Johanse’nin eşsiz parçalarını ve Mott the Hoople ve Otis Redding’in sizi 70’lerin havasına götürecek olan şarkılarını barındıran bu albümle müziğin keyfine varacaksınız... 14 Şubat’ta ilk bölümü yayınlanan VINYL şimdiden adından söz ettiriyor! Bu albümü sakın kaçırmayın! VINYL: MUSIC FROM THE HBO® ORIGINAL SERIES VOLUME 1 adıyla satışa sunulan albümü satın almak için:http://apple.co/1Lpk842  Spotify üzerinden dinlemek için ise: http://spoti.fi/1o9WtiL  linklerine girebilirsiniz.

Albümde yer alan şarkılar şöyle:
1. Ty Taylor - The World Is Yours 2. David Johansen - Personality Crisis 3. Kaleo - No Good 4. Sturgill Simpson - Sugar Daddy (Theme from Vinyl) 5. Ruth Brown - Mama He Treats Your Daughter Mean 6. Otis Redding - Mr. Pitiful
7. Dee Dee Warwick - Suspicious Minds 8. Mott the Hoople - All The Way From Memphis 9. David Johansen - Stranded In The Jungle 10. Chris Kenner - I Like It Like That 11. Ty Taylor - Cha Cha Twist 12. The Jimmy Castor Bunch - Its Just Begun 13. Soda Machine - Want Ads 14. The Meters - Hand Clapping Song 15. Soda Machine Slippin Into Darkness 16. Edgar Winter – Frankenstein 17. Nasty Bits - Rotten Apple 18. Foghat - I Just Want To Make Love To  (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1437 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 257. Sayısı

Adres Kıbrıs 257. Sayısı