1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Öz kızına 2 yıl boyunca tecavüz: BABA TUTUKLU!
Öz kızına 2 yıl boyunca tecavüz:  BABA TUTUKLU!

Öz kızına 2 yıl boyunca tecavüz: BABA TUTUKLU!

Alayköy’de 17 yaşındaki öz kızına, Şubat 2016 ila Ekim 2018 tarihleri arasında tecavüz ettiği iddiasıyla baba H.D, tutuklandı. Mahkemeye çıkarılan zanlı gönüllü ifade vererek, suçunu kabul etti

A+A-

Kuzey Kıbrıs dün tüyler ürterden bir olayla sarsıldı, Alayköy’de 44 yaşındaki H.D, ‘iki yıl boyunca öz kızına tecavüz ettiği’ gerekçesi ile tutuklandı.

Verdiği ifade ile suçunu kabul ettiği belirtirlen ‘tecavüzcü baba’ H.D, mahkemde söz aldı, ‘pişmanım’ dedi.

Sosyal Hizmetler ortaya çıkardı…

Alayköy’de 44 yaşındaki H.D, öz kızına15 yaşından 17 yaşına kadar, iki yıl boyunca tecavüz ettiğinin Sosyal Hizmetler Dairesi  görevlilerinin olayı ortaya çıkarması üzerine tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Toykan Gülerler olayla ilgili bulguları aktardı. Gülerler, Şubat 2016 ile 6 Ekim 2018 tarihleri arasında KKTC vatandaşı zanlı H.D’nin özkızını, Alayköy’deki boş arazi ve ikametgahının yatak odasında birçok kez cinsel taciz ve cinsel tecavüz edip, vahim zarara uğrattığını anlattı.  

Gülerler, olayın 16 Ekim’de saat 11.30’da Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri tarafından polise bildirildiğini ve soruşturma başlatıldığını kaydetti.

İfade verdi, suçunu kabul etti…

Zanlının ayni gün tutuklandığını, kız çocuğunun ise devlet hastanesinde doktor kontrolünden geçirildiğini belirten Gülerler, DNA için kan örneği alındığını belirtti. Polis memuru Toykan Gülerler, zanlının sorgusunda suçunu kabul edip, gönüllü ifade verdiğini ve vermiş olduğu ifadenin teyit tekzip edilmesi gerektiğini mahkemeye aktardı. Polis, alınması gereken ifadeler, aranan emareler olduğunu belirtip, zanlının iki gün tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadeti üzerine söz alan zanlı H.D, “Pişmanım” dedi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, tahkikatin salimen yürütülebilmesi için 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

Bu haber toplam 15960 defa okunmuştur
İlgili Haberler