1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Akıncı'dan, “Cevap Meydanda” şöleni
Akıncıdan, “Cevap Meydanda” şöleni

Akıncı'dan, “Cevap Meydanda” şöleni

“Cevap Meydanda” adı altında düzenlenecek şölen, saat 18.00’de başlayacak.

A+A-

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı’nın cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik propaganda kampanyası çerçevesinde yarın akşam “Cevap Meydanda” şöleni düzenlenecek. Kitlesel şölen, Lefkoşa İnönü Meydanı/Girne Kapısı’nda yer alacak.

Akıncı’nın basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, “Cevap Meydanda” adı altında düzenlenecek şölen, saat 18.00’de başlayacak. Şölende müzik sanatçıları ile grupları sahne alacak ve halk dansları gösterileri yapılacak.

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Akıncı, şölenle ilgili açıklamasında “Uzun maratonun sonuna doğru binlerce gönüllümüz ile ‘Cevap Meydanda’ şöleninde buluşuyor, cevabımızı hep bir ağızdan bir kez daha İnönü Meydanı’nda söylüyoruz. Bu nedenle ‘Cevap Meydanda’ şöleni, dili, dini, ırkı, rengi, kökeni ne olursa olsun, daha güzel bir geleceği birlikte şekillendirmek isteyen gönüllülerin katılımı ile dolup taşacak, saat 18.00’den itibaren şölen havası yaşanacak. Bu güzel halk şöleninde tüm yurttaşlarımızı İnönü Meydanı’nda görmekten mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

Akıncı, “Statükoya karşı, çözümsüzlüğe karşı, yolsuzluğa, adaletsizliğe karşı cevabımızı söyleyeceğiz. Bu topraklarda çözüm, barış, demokrasi,  sosyal adalet toplumsal cinsiyet eşitliği için, yeni, bembeyaz bir sayfa açarak cevabımızı hep bir ağızdan söyleyeceğiz” dedi.

(tak)

Bu haber toplam 1505 defa okunmuştur