1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Akıncı: “alın terimi ve emeğimi vaat ediyorum”
Akıncı: “alın terimi ve emeğimi vaat ediyorum”

Akıncı: “alın terimi ve emeğimi vaat ediyorum”

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı bugün Güzelyurt bölgesinde iki narenciye paketleme tesisini ziyaret etti, 5. Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçları yürüyüşüne katıldı.

A+A-

Akıncı ziyaret ettiği tesislerde çoğunluğu kadınlardan oluşan çalışanlara seslenerek, “Kıbrıs’ta rengimiz, dilimiz, kökenimiz, cinsiyetimiz, inançlarımız, düşüncelerimiz ne olura olsun, daha güzel bir yaşamı mümkün kılmak için geleceği birlikte şekillendireceğiz. Buranın geleceği hepimizi ilgilendiriyor. Hem bugünü, hem de yarınlarımızı daha iyi yapmak için uğraş vermemiz gerekiyor. Gelecek kuşakların daha iyi bir geleceği olması için tüm çabamızı ortaya koymamız lazım.” diye konuştu.

Seçimlerin bu açıdan çok önemli olduğunu ifade eden Akıncı, Kıbrıs’ta her iki toplumun da haklarını koruyup bir çözüme varılmasını arzuladığını ifade etti.

Ülkede özellikle kadınların, toplumsal cinsiyet eşitliği bakımında istenilen noktada bulunmadığımızın altını çizen Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, bu konularda da daha iyiye gitmek için çaba gösterilmesini gerektiğini vurguladı.

Bu haber toplam 1670 defa okunmuştur