1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Akile Nacisoy davasında yeni tanıklar geliyor
Akile Nacisoy davasında yeni tanıklar geliyor

Akile Nacisoy davasında yeni tanıklar geliyor

Dava 22 Kasım 2017 Çarşamba gününe devam edecek ve iddia makamı yeni tanıklar dinletecek.

A+A-

Girne’de,16 Aralık tarihinde evinin balkonundan düşerek şüpheli şekilde hayatını kaybeden Akile Nacisoy’un ölümüyle ilgili tutuklu bulunan eşi Yaşar Akdoğan hakkındaki ‘cinayet davası’ 22 Kasım’a ertelendi.

Kızının ifadesi sonrasında karısını öldürmekle suçlanarak tutuklanan ve cinayetten yargılanacak olan Yaşar Akdoğan’ın aleyhindeki davanın Ağır Ceza Mahkemesi’ne havale edilebilmesi için Girne Kaza Mahkemesi’nde başlanan ilk tahkikat (PI) duruşmasında tahkikat memuru Müfettiş Muavini Umut Demir’in sorgusu tamamlandı.

Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen oturumda, iddia makamı Başsavcılık adına Kıdemli Savcı Erdinç Akyener ve Savcı Emine Taşkın hazır bulundu.

Sanık Yaşar Akdoğan’ı ise, Avukat Boysan Boyra ve Avukat Emre Kadri savundu.

İddia makamının ikinci tanığı, Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan ve meselenin tahkikat sorusu olan Müfettiş Muavini Umut Demir önceki celse şahadetini tamamlamıştı. Demir, sanık avukatları tarafından sorgulanmaya başlamıştı. Sorgulama dün tamamlandı. Dava 22 Kasım 2017 Çarşamba gününe devam edecek ve iddia makamı yeni tanıklar dinletecek.

 

Dava 22 Kasım’a ertelendi

Yargıç mesut Mesutoğlu, iddia makamının yeni tanıkları celp etmesi için davayı 22 Kasım 2017 Çarşamba gününe tehir etti.

Bu haber toplam 3185 defa okunmuştur
İlgili Haberler