1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Akiko Yazawa Kıbrıs’a geliyor
Akiko Yazawa Kıbrıs’a geliyor

Akiko Yazawa Kıbrıs’a geliyor

CAPITALBANK kanserle mücadelenin sembol ismi Akiko Yazawa’yı getiriyor

A+A-

Kanserle girdiği mücadeleyi kazandıktan sonra tavlada dünya şampiyonu olmuş Akiko Yazawa, bir hafta boyunca adamızda olacak. Yazawa, CapitalBank’ın sosyal sorumluk projesi kapsamında Kıbrıs’a geliyor.
Bu güne kadar gençlere yönelik birçok spor aktivitesi ve kültürel zenginliklerimizi koruyan ve tanıtan birçok organizasyona destek veren CapitalBank, şimdi de toplumsal dayanışmanın mutlak olduğu en önemli alanlardan biri olan kanserle mücadeleye destek vermek için imkanlarını seferber etti. Kanser Hastaları Yardım Derneği ile irtibata geçen CapitalBank, 13 Ağustos, Pazar günü geliri tamamen Derneğe bırakılacak bir tavla turnuvası organize etme kararı aldı. Turnuva ile ilgili yazılı açıklama yapan CapitalBank Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Arhun; kanserin çağımızın hastalığı olduğuna dikkat çekerek, kanserle mücadele için bireyler olduğu gibi kurumlara da önemli görevler düştüğünün altını çizdi.
13 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek Tavla Turnuvası’na verdikleri önemi vurgulamak adına, kanserle girdiği mücadeleyi kazandıktan sonra tavlada dünya şampiyonu olmuş Akiko Yazawa’yı da turnuvaya davet ettiklerini, Akiko Yazawa’yı 1 hafta süresince KKTC’de misafir edeceklerini belirten Tekin Arhun, Yazawa’nın hikayesinin bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalarımıza da ilham kaynağı olacağını düşündüklerini ifade etti. Arhun, kansere karşı verilen mücadeleye destek olmak isteyen herkesi 13 Ağustos’da KTAMS’da düzenlenecek tavla turnuvasına katılmaya davet etti.

Birinciye 5000, ikinciye 3000, üçüncü ve dördüncüye 1000’er TL ödül  

13 Ağustos, Pazar, KTAMS Emek Evi’nde sabah saat 09.00’da kahvaltı ile başlayacak olan tavla turnuvasında birinciye 5000 TL, ikinciye 3000 TL, üçüncü ve dördüncüye 1000’er TL’lik para ödülü verileceği, turnuvaya katılım için ada genelindeki 16 CapitalBank Şubesine giderek katılım formlarını doldurmak ve CapitalBank’ta bulunan Kanser Hastaları Yardım Derneği Hesabına 100 TL yatırmanın yetreli olacağı belirtildi. Turnuva takvimi ise aşağıdaki gibi açıklandı:
Son Başvuru: 11 Ağustos, Saat: 17:00
Turnuva Başlangıç: 13 Ağustos, Pazar
Turnuva Yeri: Emek Evi, KTAMS yanı, Lefkoşa Saat: 09:00
Kokteyl: 09.00 Müsabakaların Başlaması: 10:00 Öğle Yemeği: 13.00
Kura Çekimi ve Eşleşme: 12 Ağustos, Cumartesi

 

Bu haber toplam 3272 defa okunmuştur
Etiketler :