1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. AKDER’den yurtdışı gösterileri
AKDER’den yurtdışı gösterileri

AKDER’den yurtdışı gösterileri

AKDER yurtdışından gelen tekliflerle birlikte Adana ve İzmir’de katıldıkları festivallerde gösteriler düzenledi

A+A-


Akçay Kültür Sanat Derneği (AKDER) yurtdışından gelen tekliflerle birlikte Adana ve İzmir’de katıldıkları festivallerde gösteriler düzenledi. Dernek ilk olarak 20-24 Nisan 2015 tarihlerinde Adana Çukurova Belediyesinin 1. Uluslararası Kültür ve Halk dansları Festivaline katıldı.

Adaya dönüş yapan dernek daha sonra 6-8 Mayıs tarihlerinde Aydın Nazilli belediyesinde Yöresel Oyunları, Forklörü Destekleme ve Yaşatma Derneğinin (YOFDER) düzenlediği 2. Türk Kültürü Festivaline katıldı.

Hoş Vakitler Güzel Dostluklar
Akder yönetimi ve oyuncuları davet edildikleri belediyelerden gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirtti. Yeni dostluklar kazandıklarını belirten üyeler Davet aldıkları organize grubu bireylerinden de övgü dolu sözler aldıklarını belirttiler. AKDER üyeleri güvenlerinin arttıklarını ve gelecekte de bu tür organizasyonlara katılacaklarını dile getirdiler.

Yılın Annesi
Akçay Kültür Sanat Derneği’nin (AKDER)gelenekselleşmiş ‘Yılın Annesi Ödülü’ 6. Kez sahibini buldu. Dernek üyelerinden seçilen yılın annesi bu yıl Meryem Cengiz oldu.  YD

Bu haber toplam 1382 defa okunmuştur