Akçay, Birinci Lig için çalışıyor

Akçay, Birinci Lig için çalışıyor

BTM ekiplerinden Akçay, 22 Nisan’da başlayacak olan sezon öncesinde hedefini ortaya koydu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi, 7’nci Grup ekiplerinden Akçay, yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarına devam ediyor. Yeşil beyazlılar, sezon sonunda Birinci Lig’e yükselen ekiplerden biri olmak istiyor.

 

Dipkarpaz’da kamp yaptı

Yeşil beyazlı takım, geçtiğimiz hafta sonunu Dipkarpaz’da kampta geçirdi. Çift idmanla hazırlanan Akçay, orada bir de hazırlık maçı oynadı. Ligin 1’inci Grup ekiplerinden Yeni Erenköy – Yeşilköy – Sipahi takımıyla oynayan Akçay, karşılaşmayı 3-1 kazandı.

 

Yaptığı transferler dikkat çekti

Sezonu Birinci Lig hedefiyle açan Akçay, transfer döneminde de boş durmadı. Eski kalecisi Nahit Kamer’i yeniden takıma getiren Akçay, Gürhan İstanbullu, Barkın İçener, Ali Yurdal, Örge Soğukpınar, Ahmet Abraşoğlu, Osman Yarkın, Ogün Dursun ve Uğur Aktaş gibi isimlerle de yeni sezon için anlaşmaya vardı.

 

Yıllar sonra sahasında mücadele edecek

Akçay Stadı’nda 2014 yılında çim ekme ve sahanın çevresini düzenleme adına başlayan çalışmalar geçtiğimiz aylarda son bulmuştu. 3 sezon arka arkaya sahasından yoksun olan Akçay, bu sezon itibariyle sahasına yeniden kavuştu. Sahada şu anda tribünlerin tadilatı ve çevre düzenlemesi yapılıyor.

Bu haber toplam 3368 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.