1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Ailesini önce öldürdü, sonra pişirdi !
Ailesini önce öldürdü, sonra pişirdi !

Ailesini önce öldürdü, sonra pişirdi !

Hong Konglu piyanist Henry Chau Hoi-Iueng'in annesi ve babasını öldürdükten sonra pişirdiği açıklandı. Yetkililer, cesetlerdeki eksik parçaların piyanist tarafından yendiği ihtimali üzerinde duruyor

A+A-

Hong Kong'da  yaşayan 31 yaşındaki piyanist Henry Chau Hoi-Iueng'in annesi ve babasını öldürdüğü ve daha sonra pişirdiği belirtildi. Piyanistin 63 yaşındaki annesi Siu Yuet-yee ve 65 yaşındaki Chau Wing-ki'yi öldürdükten sonra parçalara ayırıp pişirdiği açıklandı.

Daily Mail'de yer alan habere göre, ceset parçalarını kaplara ayırarak saklayan Hoi-Iueng'in evinde inceleme yapan polis, buzdolabında iki kesik baş buldu. Cesetlerin parçalarını birleştiren yetkililer, eksik olan kısımların Chau tarafından yenmiş olmasından şüpheleniyor. Yetkililerin konu hakkındaki araştırmalarını sürdürüyor.

Chau'nun cinayeti işlemeye, ailesinin kendisine verdiği para desteğini kesmesinden sonra karar verdiği düşünülüyor. Hakim Michael Stuart Moore, piyanisti "narsist" ve "tehlikeli bir birey" sözleriyle niteledi. Piyaniste ömür boyu hapis cezası verildi.

(radikal.com)

 

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur