1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ahmet yuvaya dönüyor
Ahmet yuvaya dönüyor

Ahmet yuvaya dönüyor

Kulübü Bostancı Bağcıl’dan alacaklarına karşılık Çetinkaya’ya gitmek isteyen Ahmet Gardiyanoğlu, Bağcıl Başkanı Hasan Besim’in iyi yaklaşımından dolayı Çetinkaya ile dün idmanlara başladı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Son üç sezondur Bostancı Bağcıl forması giyen başarılı file bekçisi Ahmet Gardiyanoğlu, eski kulübü Çetinkaya’nın antrenmanlarına inmeye başladı.
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim’den geçmiş sezondan alacaklarına karşılık, yıllarca formasını giydiği Çetinkaya takımına kiralık da olsa gitmek istediğini söyleyen Gardiyanoğlu, olumlu cevap karşılığında dün itibarı ile Çetinkaya futbol takımı ile antrenmanlara başladı.

“Çetinkaya’da başladım, Çetinkaya’da noktalayacağım”
Çetinkaya’nın alt yapısında yetişen ve bu takımda şampiyonluklar yaşayan Ahmet Gardiyanoğlu, yaptığı açıklamada üç yıl önce ayrıldığı Çetinkaya takımına geri dönmek istediğini belirtirken, “Çetinkaya’da futbola başladım, Çetinkaya’da futbol hayatıma nokta koymak istiyorum” dedi.
Transfer döneminde Çetinkaya takımına transfer olmak istediğini başkanına belirtse de, başkanı Hasan Besim’in bu transfere yaklaşmaması üzere gerçekleşmediğini söyleyen Gardiyanoğlu, takımı Bostancı Bağcıl’ın file bekçisi olarak Türkkan Delideniz’i transfer etmesi üzerine Besim’e geçmiş sezondan kalma alacaklarına karşılık Çetinkaya’ya kiralık olarak gitmek istediğini söyledi.
Ahmet Gardiyanoğlu’nun geçmiş sezondan alacaklarına karşılık, Çetinkaya ile görüşmeyi kabul eden B.Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, futbolcusu Ahmet Gardiyanoğlu’nun Çetinkaya ile idman yapmasına da sıcak bakarak izin verdi.

Bu haber toplam 1544 defa okunmuştur