1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ahmet Sivri’ye büyük onur
Ahmet Sivri’ye büyük onur

Ahmet Sivri’ye büyük onur

Futbol hayatını Galatasaray’da sürdüren Ahmet Sivri, sarı kırmızılı A takımın Eyüpspor ile oynadığı hazırlık maçında forma giydi

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami formasında yıldızlaşan genç futbolcu Ahmet Sivri’nin Galatasaray’daki kısa süre önce başlayan kariyerinde önemli bir aşama kat edildi. Sivri, milli maç arası nedeni ile oluşan boşlukta Galatasaray A takımının Eyüpspor ile oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında forma giyerek büyük onur yaşadı. Maçı Galatasaray 4-2 kazanırken Sivri ikinci yarıda hücumda görev yaptı.

İkinci yarıda görev yaptı

Hasan Ecer aracılığı ile bir süre önce Galatasaray’da denenen ve önce 18 yaş altı takımına dahil edilen, ardından da 21 yaş altı kadrosunda yer alarak forma giymeye başlayan forvet oyuncusu Ahmet Sivri, dün ilk kez A takım forması giydi. Sivri, milli maç arası nedeni ile Galatasaray teknik direktör Igor Tudor’un istediği hazırlık maçını Eyüpspor ile oynadı. Galatasaray’ın yeni transferlerinden Fegouli, Denayer gibi isimlerinin yanı sıra Gomis, Maicon gibi yıldızları da karşılaşmada görev yaptı. Sivri ikinci yarıda yıldız oyuncu Bafetimbi Gomis’in yerine oyuna girerek 45 dakika görev yaptı.

İKİNCİ YARIDA GÖREV YAPTI... 21 yaş altı takımında yer alan ve milli maç arası nedeni ile organize edilen maçta forma giyme şansı yakalayan Ahmet Sivri, yıldız oyuncu Bafetimbi Gomis’in yerine oyuna girdi. Tek forvet olarak görev yapan genç yıldız 45 dakika forma giyerek ilk kez A takım forması terletti. Maçı Galatasaray 4-2 kazandı

Gomis’in yerine oyuna girdi

Bayram tatili nedeni ile adaya gelen Ahmet Sivri, hafta arasında Eyüpspor ile oynanacak karşılaşma öncesinde erken dönmesi için Galatasaray tarafından arandı. Genç oyuncu önceki gün İstanbul’a giderken dün hazırlık maçında yer aldı. İlk yarısı 3-0 Galatasaray lehine tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına Gomis’in yerine oyuna dahil olan Ahmet Sivri büyük bir onur yaşamış oldu. Galatasaray maçı 4-2 kazanırken goller genç futbolcu Recep Gül, Fegouli, Emrah Başsan ve Jason Denayer’den geldi.

Bu haber toplam 4387 defa okunmuştur