1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ahmet Coşkun’da mutlu son
Ahmet Coşkun’da mutlu son

Ahmet Coşkun’da mutlu son

Doğan Türk Birliği bir süredir kadrosuna katmaya çalıştığı K.Kaymaklı futbolcusu Ahmet Coşkun’un transferini bitirdi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Doğan Türk Birliği, bir süredir kadrosuna katmak için çaba harcadığı hücum oyuncusu Ahmet Coşkun’un transferinde mutlu sona ulaştı. Süper Lig’in Girne ekibi Küçük Kaymaklı ile anlaşma sağladı.
Doğan Türk Birliği, son iki sezondur Küçük Kaymaklı forması giyen Ahmet Coşkun ile bir süredir ilgileniyordu. Oyuncu ile anlaşmaya varan girnenin sarı lacivertli ekibi, son bir haftada Küçük Kaymaklı ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Doğan Türk Birliği oyuncunun bonservisini bugün alacak ve önümüzdeki hafta başında futbolcuya resmi imzayı attıracak. Ahmet Coşkun böylelikle daha önce de formasını giydiği Doğan Türk Birliği’ne geri dönmüş oldu. Coşkun geçtiğimiz sezon K.Kaymaklı forması ile ligde ve kupada fileleri 9 kez havalandırmıştı.

Transfer bitti
Transfer döneminde Serhan Önet, Serkan Önet ve Ahmet Coşkun’u renklerine bağlayan Doğan Türk Birliği, transferi noktaladı. Süper Lig’in Girne ekibi bu transferleri gerçekleştirmesi halinde önümüzdeki sezon için yabancı futbolcu almayacağını duyurmuştu. Transfer için ufak bir bütçesi kalan Doğan Türk Birliği, herhangi bir yabancı uyruklu futbolcunun mevcut rakamı kabul etmesi halinde yabancı transferi gerçekleştirecek.

Bu haber toplam 1262 defa okunmuştur