1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ahmet Coşkun yuvaya döndü
Ahmet Coşkun yuvaya döndü

Ahmet Coşkun yuvaya döndü

Doğan Türk Birliği kendi altyapısında yetişen ve 12 yıl sarı lacivertli formayı giyen Ahmet Coşkun’un transferinde mutlu sona ulaştı

A+A-


 

Eren ŞİŞİK

Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, Serkan ve Serhan Önet kardeşlerin ardından Küçük Kaymaklı’dan Ahmet Coşkun’u da renklerine bağladı. Oyuncu ile daha önceden el sıkışan sarı lacivertliler, Küçük Kaymaklı ile uzun süren pazarlıklar sonucu transferi sonuçlandırmayı başardı. Daha önce 12 yıl boyunca Doğan Türk Birliği formasını terleten Ahmet Coşkun resmi imzaların atılmasının ardından yuvasına geri dönmüş olacak.

Ahmet Coşkun çok istedi
Gündemi uzun süredir meşgul eden Ahmet Coşkun – Doğan Türk Birliği flörtünde sarı lacivertli yönetim büyük oranda sonuca ulaştı. Geçtiğimiz gün Küçük Kaymaklı yöneticileriyle görüşen sarı lacivertli yönetim kulüple anlaşmaya vararak eski futbolcusunun transferinde mutlu sona ulaştı. Her fırsatta önümüzdeki sezon Doğan Türk Birliği forması giymek istediğini ifade eden Ahmet Coşkun geçtiğimiz yıl çalıştığı yer sebebiyle Lefkoşa’ya gidip gelmekte zorluk yaşıyordu.

Kaymaklı onay verdi
Küçük Kaymaklı yöneticilerinin de önümüzdeki sezon serbest transfer hakkı kazanacak olan Ahmet Coşkun’dan gelir elde etme adına oyuncunun transferine onay verdiği öğrenildi. Geçen sezon 29 maçta Küçük Kaymaklı forması giyen Ahmet Coşkun fileleri 9 kez sarsmayı başarmıştı. 29 yaşındaki futbolcu Küçük Kaymaklı’ya 2013-2014 sezonunun başında Lapta’dan transfer olmuştu.

Bu haber toplam 2414 defa okunmuştur