1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adrenalin tavan yaptı
Adrenalin tavan yaptı

Adrenalin tavan yaptı

Boks Federasyonu “2. Boks Gecesi” organizasyonunu geçtiğimiz akşam Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdi

A+A-

Son dönemlerde yaptığı organizasyonlarla dikkatleri üzerine çeken Boks Federasyonu, ikinci organizasyonu olan Boks Gecesi’ni geçtiğimiz akşam Atatürk Spor Salonu’nda kalabalık bir izleyici topluluğu önünde gerçekleştirdi.

Angelo Ajans direktörü Seniha Kanatlı’nın sunduğu, ajans mankenlerinin raund aralarında renk kattığı organizasyonun ilk karşılaşmasında Farhad Shadmanov ile Mali Richardson karşılaştı. Üç raund sonunda Shadmanov müsabakada topladığı puanlarla rakibi karşısında üstünlük kurarak galip geldi. Bu karşılaşmanın ardından Imam Kurbanov ile Rikki Wester karşı karşıya gelirlen ilk maçta olduğu gibi bu maçın kazananı puanlar belirledi ve Kurbanov ringden galip ayrılan taraf oldu.

Gecenin tek nakavtı Cam’dan
Üçüncü karşılaşma ise büyük çekişmeye sahne oldu. İhsan Cam ile Daniel Soaron arasındaki mücadelede İhsan Cam rakibini nakavt etmeyi başardı. Bu ayrıca gecenin tek nakavtı oldu. Bu karşılaşmanın ardından Mehmet Pasha ile Suicide lakaplı boksör arasındaki mücadelede taraflar birbirine üstünlük kuramadı. Gecenin son karşılaşmasında ise şanssız görüntülere sahne oldu. Mithat Taylan ile Jason Radcliffe mücadelesine Taylan motosiklerler eşliğinde salona girdi.

Son maçta talihsiz kaza
Karşılaşmanın ilk raundunda rakibine yaptığı müdahale sonrası Taylan ringden düşerek talihsiz bir kaza yaşadı ve omzundan sakatlandı. Yaşanan olay sonrası karşılaşmaya devam edilmedi. Gecede ayrıca Boks Federasyonu başkanı Yıltan Zabit geceye katkı koyanlara birer teşekkür plaketi takdim etti. Maçlarda yer alan sporculara da birer madalya verildi.

Bu haber toplam 1317 defa okunmuştur