1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adler Tenis Akademisi, Yusuf Hoca’yı unutmadı
Adler Tenis Akademisi, Yusuf Hoca’yı unutmadı

Adler Tenis Akademisi, Yusuf Hoca’yı unutmadı

Rusya’nın Soçi bölgesinde bulunan Adler Tenis Akademisin’de, 2. Kez Yusuf Yönlüer Tenis Anı Turnuvası yapılıyor. Bu bağlamda turnuvaya katılacak olan teniscilerimiz dün adadan ayrıldı.

A+A-

Ülkemizin başarılı Tenis Milli Takım Antrenörü merhum Yusuf Yönlüer’in, Rusya’nın Soçi bölgesinde bulunan Adler Tenis Akademisi ile ilişkiler Yusuf Yönlüer’in vefatından sonar da devam ediyor. Yusuf Yönlüer ile birlikte uzun yıllara dayanan Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ve Adler Tenis Akademisi işbirliği çerçevesinde her yıl Kuzey Kıbrıs’lı teniscileri, akademilerine davet eden ve ülkemizdeki tenisin gelişmesinde önemli katkıları bulunan akademi, Yusuf hoca’yı anmaya devam ediyor.

Tenis Öğretmeni Tatiana Ziniza himayelerinde faaliyetlerini sürdüren Adler Tenis akademisi Yusuf Yönlüer’in anısına ilkini geçen yıl gerçekleştirdikleri turnuvanın ikincisini, bu yıl 27 Temmuz-2 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Bu anlamlı turnuvaya katılacak olan  Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Kafilesi dün akşam saatlerinde adadan ayrılırken, turnuvaya 9 sporcu, 1 antrenör ve 1 yönetici ile katılıyor.

Kafile Başkanı: Saffet Barutcu
Antrenör: Mustafa Ülker
Sporcular: Yarkın Kuloğlu, Mustafa Mehmet Zorba, Derin Samioğlu, Barkan Uzun,                  Derin Akay,  Halil Deniz Gürsel, Saadet Alara Aktuğlu, Nergis Lal, Menemenci ve Meril Sonakın.

Bu haber toplam 2598 defa okunmuştur