1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aday yok erteleme var
Aday yok erteleme var

Aday yok erteleme var

Süper Lig’in yeni ekibi Binatlı’da Olağan Genel Kurul dün akşam düzenlendi. Başkan adayı olmaması nedeni ile Genel Kurul önümüzdeki haftaya ertelendi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’e yeni terfi eden Güzelyurt ekibi Binatlı dün akşam Olağan Genel Kurul’a gitti. Başkanlığa kimsenin aday olmamasıyla eski başkanlardan Özel Tahsin söz alıp bir öneri sundu. Öneri, Olağan Genel Kurul’a hiç dokunulmadan gelecek hafta yani 23 Haziran Salı gününe ertelenmesiydi. Ardından, Başkan Orsel Neşe söz alıp düşüncelerini aktardı. Orsel Neşe’nin konuşması sona erdikten sonra ise öneri üyelere sunuldu. Öneri, üyeler tarafından oy çokluğuyla kabul edildi.

Neşe: “1 yıl boyunca her kesimden destek aldım”
Binatlı Başkanı Orsel Neşe, Özel Tahsin’in ardından söz alarak düşüncelerini aktardı. Neşe, kendisinin geçen yıl 1 yıllığına bu görevi üstlendiğini hatırlatarak yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Orsel Neşe, görev süresi boyunca her kesimden çok destek aldığının altını çizerek, üye sayısının 200’lere ulaştığını ifade etti. Başkan Orsel Neşe, enerjisinin halen daha devam ettiğini ancak, bu görevi devam ettirdiği takdirde ailevi sorunlarının doğacağını söyledi. Neşe, Binatlı’nın sezonu mali anlamda artıda bitirdiğini de hatırlatarak, kurumsallık yolunda bundan sonraki süreçte de önemli atılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1216 defa okunmuştur