1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Aday olmayı düşünmüyorum”
“Aday olmayı düşünmüyorum”

“Aday olmayı düşünmüyorum”

Binatlı’nın Süper Lig’e çıkmasında pay sahibi isimlerin başında gelen başkan Orsel Neşe, görevine devam etmeyecek

A+A-

Necmi Belge

Binatlı, altı yıl sonra yeniden K-Pet Süper Lige dönmenin heyecanını yaşıyor. Güzelyurt ekibini bu noktaya taşıyan başkan Orsel Neşe, takımını Süper Lig’e taşımanın heyecanını yaşarken, camiadan gelen baskılara rağmen yeniden aday olmayı düşünmediğini belirtti.  

Orsel Neşe, 16 Haziran 2014 tarihinde başkan olduğunda darmadağın bir camia bulduğunu söyledi. Hemen kolları sıvadıklarını ifade ederken Neşe, üye sayılarını 90’dan 250’ye çıkardıklarını, 22 Ekim 2014’de yeni kulüp binalarını hizmete soktuklarını, bunun yanı sıra kulüp tesislerini ve antrenman sahalarını yenilediklerini belirtti.

Neşe: “Kurumsallaşmaya yönelik projemiz var”
Kulübün gelirlerini 4 bin TL seviyesinden 12 bin TL’ye yükseltirken borcunu da sıfırladıklarını dile getiren Başkan Neşe, genel kurula muhtemelen artı bakiye ile gideceklerini açıkladı.
Futbolda, altı yıl sonra Süper Lige döndüklerini bunun neşesini yaşarken, dağılmış olan futbolcu altyapısını 25 futbolcudan 150 futbolcuya çıkardıklarını söyledi. 

Başkan Neşe devamla bir yıllık başkanlık döneminde Binatlı Kulübü olarak,  koydukları  tüm hedeflere 10 ay içinde ulaştıklarını, son olarak kurumsallaşma konusunda bir projeleri olduğunu, bu konunda çalışmaya başladıklarını, yeni gelecek başkan ve yönetimin bu projeleri tamamlamalarını temenni ettiğini söyledi.
11 Haziran 2015 Perşembe günü Lara Restoran’ta “Süper Lige Merhaba Gecesi” düzenlediklerini belirten Başkan Neşe,16 Haziran 2015 yeni kulüp binasında gerçekleştirecekleri  genel kurulda başkanlığı devredeceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur