1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Adam öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla tutuklandı
“Adam öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla tutuklandı

“Adam öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla tutuklandı

İskele’de eşi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle Ersin Kahraman’ın aracına kasten ve kanunsuz olarak 3 kez kendi aracıyla vuran ve daha sonra Kahraman’ın yaralanmasına neden olan S.D tutuklandı...

A+A-

 

 

Gamze PİR BAYKUR

İskele’de eşi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle Ersin Kahraman’ın aracına kasten ve kanunsuz olarak 3 kez kendi aracıyla vuran ve daha sonra Kahraman’ın yaralanmasına sebep olan S.D tutuklandı. Dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı S.D, tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

İlk önce takip etti...
Meselenin tahkikat sorumlusu Polis Çavuşu Nuri Diner, zanlı S.D’nin 27 Temmuz tarihinde, eşi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle yönetimindeki DZ 313 plakalı aracı ile Ersin Kahraman’ın yönetimindeki MZ 229 plakalı aracı takip ettiğini belirtti. Ersin Kahraman’ın yönetimideki MZ 229 plakalı aracın Kıbrıs Türk Petrolleri yol kavşağında durduğunu belirten Diner, aracın durması sonucu zanlı S.D DZ 313 plakalı aracı ile Kahraman’ın aracına 3 kez olmak üzere kasten ve kanunsuz olarak çarptığını ve Kahraman’ın sol ayağının kaldırım ile MZ 229 plakalı aracın arasına sıkışarak yaralandığını açıkladı.

Polise giderek teslim oldu...
Polis Çavuşu Nuri Diner, akabinde zanlı S.D olay yerinden ayrıldığını, Ersin Kahraman’ın ise ilk önce Mağusa Devlet Hastanesi’ne ardından ise Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındığını belirtti. Zanlı S.D ise ayni gün Mağusa Polis Müdürlüğü’ne giderek polise teslim olduğunu belirten Diner, zanlının gözaltına alındığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Diner, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

2 gün tutuklu kalacak...
İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay Menteş İnan, zanlı S.D’nin tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1684 defa okunmuştur