1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adalıer: Maraş’tan Mutluyaka’ya kadar aynı hizmeti götüreceğiz
Adalıer: Maraş’tan Mutluyaka’ya kadar aynı hizmeti götüreceğiz

Adalıer: Maraş’tan Mutluyaka’ya kadar aynı hizmeti götüreceğiz

CTP Mağusa Belediyesi Başkan adayı Erol Adalıer ve Meclis Üyesi adayları Sakarya Sosyal Konutlar bölgesine düzenlenen yürüyüşte yurttaşlarla buluştu.

A+A-

CTP Mağusa Belediyesi Başkan adayı Erol Adalıer ve Meclis Üyesi adayları Sakarya Sosyal Konutlar bölgesine düzenlenen yürüyüşte yurttaşlarla buluştu. Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali, milletvekili Asım Akansoy, İlçe Başkanı Oktay Kayalp, İlçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik örgütlerinin yöneticileri ve üyeleri ile birlikte dün sabah gerçekleştirilen yürüyüşe yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yapılan sohbetlerde bölge sakinleri kanalizasyon şebekelerindeki arızaların nedeninin bilindiği halde giderilmemesinden ve sinek sorununa kalıcı bir çözüm bulunmamasından şikayet etti. Adalıer, kanalizasyon çalışmalarının tamamlanması için kaynağın hazır olduğunu ve Mağusa Su, Yağmur Suyu ve Kanalizasyon Master Planı dahilinde Avrupa Birliği’nin 6.5 milyon Euro’luk bir yatırım tahsis ettiğini belirtti. Adalıer, buna ek olarak bölgenin tüm asfalt ve kaldırımlarını bir daha kazılmamak üzere tamamlayacaklarını sözlerine ekledi. Sinek sorununun çözümü için diğer canlılara da zarar veren kimyasal ilaçlamanın yerine biyolojik mücadele yapacaklarını vurgulayan Adalıer, böylelikle çevreye zarar vermeyecek ve kalıcı bir çözüm sunacaklarını dile getirdi.

e4-001.jpg

LALA MUSTAFA PAŞA İLGİSİZ

CTP Mağusa Belediyesi Başkan adayı Erol Adalıer ve beraberindekiler öğleden sonra ise Lala Mustafa Paşa Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri bölgelerine hiçbir ilginin gösterilmediğinden ve hiçbir yatırımın yapılmadığından şikayet etti. Adalıer, Mağusa’nın herhangi bir mahallesine yapılan yatırımın aynı düzeyde bu bölgeye de yapılacağını, Maraş’ın en ucundan Mutluyaka’nın en ucuna kadar Mağusa’ya aynı hizmeti götüreceklerini belirtti. Adalıer bölgenin yol ve kaldırımlarının yanı sıra Su, Yağmur Suyu ve Kanalizasyon Master Planı dahilinde AB kaynakları ile bölgenin kanalizasyon şebekesinin tamamlanacağı sözünü de verdi.

e1-019.jpg

e3-005.jpg

e2-013.jpg

Bu haber toplam 2197 defa okunmuştur