1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adademir: “Çarşamba günü eylem yapacağız”
Adademir: “Çarşamba günü eylem yapacağız”

Adademir: “Çarşamba günü eylem yapacağız”

Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir konu ile ilgili trafikte bisiklet ve bisiklet yollarına dikkat çekmek için Çarşamba günü eylem yapacaklarını belirtti.

A+A-

 

Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir konu ile ilgili trafikte bisiklet ve bisiklet yollarına dikkat çekmek için Çarşamba günü eylem yapacaklarını belirtti. Çarşamba günü sabah 7:30’da Gönyeli Çemberi ve Hamitköy çemberinde toplanıp Başbakanlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na kadar sürüş yapacaklarını belirten Adademir, burada basın bildirisi yapacaklarını söyledi.

Bisiklet yollarını gündeme getireceklerini kaydeden Adademir, yeni yapılacak yol projelerinde bisiklet yollarının da olması, trafikte bisikletlilere dikkat edilmesi konularına dikkat çekeceklerini söyledi.

Dün yaşanan kaza..
Bilindiği gibi dün Demirhan’da yaşanan kazada JF 899 plakalı salon aracıyla seyreden Turgut Sonat dikkatsizlik sonucu bir grup bisikletliye çarptı. Ali Çelebioğlu ve Mehmet Tuncer Kanlı’nın yaralandığı olay sonrası ambulans ile hastahaneye kaldırılan bisikletçilerden Ali Çelebioğlu’nun dirseğine dikiş atılırken, Mehmet Tuncer Kanlı’ya ise tomografi çekildi. Tomografi sonrası belinde kırık olduğu saptanan Mehmet Tuncer Kanlı’ya üç hafta yatak istirahati verildi.

Ali Çelebioğlu yan tarafının yüzüldüğünü belirtirken, kask takmanın önemine vurgu yaptı. Kaskı iyi ki kullandıklarını belirten Çelebioğlu, “Benim de Mehmet’in de kaskı çatladı. Takmasaydık daha kötü olabilirdi, ucuz kurtulduk” dedi.

Bu haber toplam 1437 defa okunmuştur