1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Ada filme doyacak
Ada filme doyacak

Ada filme doyacak

Altın Ada Uluslararası Film Festivali, dünyaca ünlü Kıbrıslı yönetmen Derviş Zaim’in ‘Balık’ filminin gala gösterimiyle başlıyor.

A+A-



Balık Arts ve Altın Ada Kültür Sanat Derneği ortaklığında, Creditwest Bankası ana sponsorluğunda Kıbrıs’ta ilki gerçekleştirilecek olan Altın Ada Uluslararası Film Festivali (Golden Island International Film Festival/GIIFF), dünyaca ünlü Kıbrıslı yönetmen Derviş Zaim’in ‘Balık’ filminin gala gösterimiyle başlıyor. 6 Kasım Perşembe akşamı Girne Amerikan Üniversitesi’nde gala gecesinde seyirciyle ilk kez buluşacak film için filmin başrol oyuncuları Bülent İnal ve Sanem Çelik’in yanı sıra, festivalde yönetmen Zaim’le birlikte ‘Sinema Onur Ödülleri’ni paylaşacak olan sevilen sanatçılar Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar adaya gelecek.

Festivalin ayrıntıları basın toplantısıyla duyurulacak
Altın Ada Uluslararası Film Festivali’nin kapsamı Cuma günü düzenlenecek basın toplantısıyla duyurulacak.
Festival programı ve  etkinliklerin içeriklerinin düzenleneceği basın toplantısı, 31 Ekim Cuma günü Golden Tulip Hotel’de düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak.
Festival organizatörleri ve sponsorların katılacağı basın toplantısında, galası 6 Kasım’da yapılacak ve 7-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalle ilgili tüm ayrıntılar paylaşılacak

‘Balık’ filminin galası 6 Kasım’da
Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Altın Ada Uluslar arası Film Festivali’nin Balık Arts ve Altın Ada Kültür Sanat Derneği ortaklığıyla, Crediwst  ana sponsorluğunda 7-13 Kasım2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival’in açılışı 6 Kasım Perşembe akşamı Girne Amerikan Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek açılışla başlayacak. Derviş Zaim’in ‘Balık’ filmi galasıyla başlayacak festivalde film Kıbrıs’ta ilk izleyiciyle buluşacak. Yönetmenle birlikte, filmin başrol oyuncularından Bülent İnal’in de Girne’deki açılış galası etkinliğine katılması bekleniyor. Altın Ada Film Festivali’nin ilk yılında, Sinema Onur Ödüllerini yönetmen Derviş Zaim ile paylaşacak olan konuk sanatçılar Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar da galada bulunacak.

Bu haber toplam 1379 defa okunmuştur