1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. ACTA Başkanı: Kıbrıs’a 3,5 milyon turistin gelmesi bekleniyor 
ACTA Başkanı: Kıbrıs’a 3,5 milyon turistin gelmesi bekleniyor 

ACTA Başkanı: Kıbrıs’a 3,5 milyon turistin gelmesi bekleniyor 

Kakkouras, Kıbrıs’a gelen turist sayısının artmaya devam ettiğini ve özellikle Rusya ve Britanya’dan gelen turistlerin sayısında artış kaydedildiğini söyledi.

A+A-

Kıbrıs Seyahat Acenteleri Derneği (ACTA) Başkanı Dinos Kakkouras, Kıbrıs’a gelen turist sayısının artmaya devam ettiğini ve özellikle Rusya ve Britanya’dan gelen turistlerin sayısında artış kaydedildiğini söyledi.
Kıbrıs Haber Ajansı’na açıklamada bulunan Kakkouras, turist sayısının 3,5 milyona ulaşmasının beklediğini de belirtti.
Ekim ayına kadar rezervasyonların çok iyi bir seviyede bulunduklarını ifade eden ACTA Başkanı, “ancak kış aylarında da adaya gelen turist sayısının yüksek seviyelerde olmasını hedefliyoruz” dedi.
 
Kakkouras, adaya en çok turistin Rusya ve Britanya’dan geldiğini, Almanya, İsrail ve İsveç’ten de önemli sayıda turistin adaya geldiğini söyledi.
Kıbrıs Seyahat Acenteleri Derneği (ACTA) Başkanı Dinos Kakkouras, Kıbrıs Haber Ajansı’na yurtdışına seyahat eden Kıbrıslıların sayısında da bir artış kaydedildiğini ifade ederek bunun özellikle Ağustos dayında da kaydedildiğini söyledi.
Kakkouras’a göre, Kıbrıslıların ziyaret için özellikle Yunanistan,  İspanya, İtalya, Avusturya, Sırbistan ve Çek Cumhuriyeti’ni tercih ettiklerini de belirtti. 

 

Bu haber toplam 2442 defa okunmuştur
Etiketler : ,