1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Acil çöp toplama araçları hizmette
Acil çöp toplama araçları hizmette

Acil çöp toplama araçları hizmette

Gazimağusa Belediyesi, kentteki temizliğin günün her saatinde sürekli ve istikrarlı bir şekilde sağlanması için acil çöp toplama hizmeti vermeye başladı.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi, kentteki temizliğin günün her saatinde sürekli ve istikrarlı bir şekilde sağlanması için acil çöp toplama hizmeti vermeye başladı. En temiz kent olma sloganının sürekli geçerli olması için temizlik alanına yatırımlarını sürdüren Gazimağusa Belediyesi, kentin her noktasında organize ettiği göreve hazır ekipleriyle vatandaşların telefonlarına anında cevap veriyor.
Hafta içi her gün Gazimağusa’nın bütün bölgelerinde ve ana arterlerinde hizmette olan Acil Çöp Toplama araçları,  çöp bidonuna atılamayan ve dozer gerektirmeyen  1 metreküpe kadar olan küçük çöpleri gün içinde hızlı bir şekilde alıyor. Vatandaşlar evlerinin önüne çıkardıkları atıkların alınması için saat 14:00’a kadar  630 0 500 numaralı telefondan belediyenin Halkla İlişkiler Birimi’ni aramaları gerekiyor.  Evlerin önüne çıkarılan ağaç dalı ve ot gibi kolay dağılabilen atıkların bekletilmeden alınması çevrenin de daha temiz olmasını sağlıyor.

Kayalp: Büyük öneme sahip
Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp konuyla ilgili açıklamasında, çöp bidonlarındaki evsel atık türü çöplerin toplandığı ve  dozer-kamyonla büyük çaplı atıkların alındığı 2 farklı çöp toplama hizmetinin yanında hergün sürekli hizmette olan acil ekiplerin kentin temizlenmesinde büyük öneme sahip olduğunu söyledi.
Çöp arabaları, dozer-kamyon ve yolların süpürülmesi hizmetlerini tamamlayan ekstra unsurun acil çöp toplama hizmeti olduğunu söyleyen Kayalp, her bölgenin gün içinde tarandığını ancak vatandaşların gün içinde halkla ilişkileri arayarak küçük çaplı atıklarının alınmasını talep edebileceğini, ekiplererin gelen talebe anında cevap vereceğini söyledi.
Belediye bünyesinde vatandaş memnuniyetinin en üst düzeyde tutulması için memnuniyet odaklı bir sistem oluşturduklarını, etkin bir görev üstlenen Halkla İlişkiler Birimi’nin tüm vatandaşların istek ve şikayetlerini kısa sürede sonuçlandıracak şekilde çalıştığını, kısa bir süre önce aldıkları ISO kalite yönetim belgesiyle de bu çalışmalarının tescillendiğini belirtti.
Kayalp, büyük çaplı çöpleri toplamak için dozer ve kamyonlar kent genelinde önceden belirlenmiş program çerçevesinde hizmetlerini sürdürdüğünü,  temizlikte teknolojiyi kullanarak kentin büyük bölümünün büyük ve küçük süpürge araçlarıyla süpürülmeye devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 3618 defa okunmuştur