1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Achna Pistinde Heyecanlı Saatler
Achna Pistinde Heyecanlı Saatler

Achna Pistinde Heyecanlı Saatler

Achna Pistinde Heyecanlı Saatler

A+A-


Ali Yüksek

Her zaman yaptığımız gezilerin dışında bu kez adrenalin yükünün dolup boşandığı  farklı bir gün yaşadık. Güney Kıbrıs’taki “Achna Speedway” yarış pistinde yarışan birkaç değerli arkadaşımızı desteklemek amacıyla Achna’daydık. Superbike ve Supermoto’ların yarıştığı pistte yarışçılar kadar izleyiciler de heyecanlı anlar yaşadı. Günün sonunda podyumda görmekten gurur duyduğumuz yarışçı arkadaşlarımızla yaptığımız söyleşiler kısaca şöyleydi;

Eser Harper(Superbike yarışcısı)

Hava sabahleyin yağmurluydu ancak,  öğleden sonra yerini güneşe bıraktı, buna rağmen yerde nem vardı. O yüzden POL pozisyonunda çıktığım ilk yarışı birinci olarak bitirdim. İkinci yarışta ise sezon sonu şampiyonasını düşünerek risk almadım ve puan toplamak için ön tarafın savaşmasına bıraktım. Sonuçta 46 puanla hepimiz podyumdaydık, ancak kural gereği son yarış derecelerine göre puan veriliyor. FIM’den biraz daha değişik olsa da iyi bir avantaj yakaladığımıza inanıyorum. Gelecek yarışta şampiyonluk için çalışacağız.

Mehmet Silahşör(Supermoto yarışçısı)

Bugün için güzel bir yarış geçirdik. Serdar, Halit ve Hüseyin arkadaşlarımla takımsal olarak da güzel çalıştık. Sıralama turlarında ikinci sıradaydım, ilk ayağı ikinci sırada bitirdim. İkinci ayakta biraz çekişme yaşadık. Bir ara üçüncü sıraya düştüm, biraz çarpışmalar filan oldu ancak 5. turdan sonra yine ikinci sıraya oturdum. Geçen yarışa göre daha iyi bir yerdeyim. Dördüncü sıradayken şimdi 2. sıraya yükseldim, umarım sezon sonunda ilk üç’e gireceğim.

Serdar Nergiz(Supermoto yarışçısı)

Yarış yağışlı havanın yerini güneşe bırakmasıyla çok güzel bir havada gerçekleşti. En önemlisi ise kazasız belasız tamamlanması oldu. Destekleyen herkese teşekkür ederiz.
Bizler de bu değerli sporcu arkadaşlarımıza tüm yarışlarda kazasız, belasız, sağlıklı ve mutlu yarışlar temenni eder başarılarının devamını dileriz.
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun.

Bu haber toplam 1366 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 147. Sayısı

Adres Kıbrıs 147. Sayısı