Abia Yalova’da patladı

Abia Yalova’da patladı

Devre arasında Binatlı’dan Yalova’ya kiralanan Abia Israel, Yalova formasıyla kendini gösterdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Binatlı’nın sezon başında adaya getirdiği ve ligin ilk devresinde formasını giydirdiği Abia Israel, bekleneni verememiş, devre arasında bir başka Güzelyurt ekibi Yalova’ya kiralanmıştı. Oyuncu, yeni takımı ile kısa sürede attığı gollerle Yalova formasıyla kendini kanıtladı.

 

Şu ana kadar 12 gol kaydetti

Yabancı oyuncu, sezon başından bu yana gerek Binatlı, gerekse Yalova formasıyla şu ana kadar toplam 20 maçta görev aldı. Çıktığı 20 maça 12 gol sığdırmayı başaran Abia, adından söz ettirmeye başladı. Ligin ilk devresinde 15 kez Binatlı formasını terleten golcü oyuncu sarı yeşilli formayla sadece 4 gol atmayı başarabildi.

 

Yalova formasıyla tam 8 gol

Ligin ikinci devresi için bir başka Güzelyurt ekibi Yalova’ya kiralanan golcü oyuncu, sarı lacivertli formayla şu ana kadar deyim yerindeyse gol oldu yağdı. İkinci devrenin başladığı günden bu yana 3 kez lig, 2 kez de kupa maçına çıkan Abia Israel, bu maçlarda toplam 8 gol kaydetti.

 

Binatlı’da attığı kadar Binatlı’ya attı

Koopbank Kıbrıs Kupası’nın 2’nci turunda geçtiğimiz akşam Üner Berkalp Stadı’nda Binatlı ile karşılaşan ve normal süresi 2-2 sonuçlanan maçı uzatmalarda Yalova 4-2 kazandı. Maçı 4-2 kazanan Yalova’da maçtaki tüm golleri Abia Israel kaydetti. Abia Israel, bu maçta ilk devrede oynadığı Binatlı’ya tam 4 gol kaydederken, Binatlı’da kaydettiği gol sayısı kadar golü eski takımının filelerine göndermiş oldu.

 

Bu haber toplam 2353 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.