1. HABERLER

  2. SPOR

  3. A2’de mücadele sürüyor
A2’de mücadele sürüyor

A2’de mücadele sürüyor

A2 Ligleri’nde üçüncü hafta maçları tamamlandı

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) organize ettiği A2 Ligleri’nde üçüncü hafta karşılaşmaları oynandı. Süper Lig ve Birinci Lig’de haftaya lider giren Doğan Türk Birliği ile Binatlı elde ettikleri galibiyetlerle liderliklerini devam ettirdi. İkinci Lig’de haftaya lider giren Ortaköy haftayı kayıpsız tamamlamasına rağmen Çanakkale elde ettiği farklı galibiyetle averajla liderliği devraldı.

A2 Süper Lig’de lider Doğan Türk Birliği konuk olduğu Bostancı Bağcıl’ı 13-0’lık skorla yenerek farklı galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. K.Kaymaklı deplasmanda Mormenekşe’yi 4-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Yenicami’nin 8-0 ile Çetinkaya’yı geçtiği haftada Lapta, Mağusa Türk Gücü ve Cihangir 3 puan alan taraflar oldu. Serdarlı – G.Birliği karşılaşması ise golsüz eşitlikle tamamlandı.

A2 Birinci Lig’de Binatlı Görneç’i deplasmanda 2-1 ile yenerek kayıpsız yoluna devam etti. Türk Ocağı – Denizli, G.Gücü – Göçmenköy maçları beraberlikle sonlanırken Değirmenlik, Yalova, Dumlupınar ve Hamitköy haftanın galip takımları oldular. İkinci Lig’de haftaya lider giren Ortaköy, Tatlısu’yu 4-1 ile geçmesine rağmen Girne Halk Evi’ni 6-0 mağlup eden Çanakkale averajla yeni lider oldu. Haftanın en farklı galibiyetini Doğancı’yı 9-0 mağlup eden Karşıyaka elde etti. Türkmenköy, Baf Ülkü Yurdu, Maraş ve Dipkarpaz haftayı galibiyetle kapatan ekipler oldular.

-----------------------------

TOPLU SONUÇLAR

A2 Süper Lig
Çetinkaya – Yenicami:  0-8
Lapta – Y.Boğaziçi:   4-2
Serdarlı – G.Birliği:   0-0
Gönyeli – Mağusa TG:  1-6
B.Bağcıl – Doğan TB:   0-13
Mormenekşe – Kaymaklı:  1-4
Cihangir – Lefke:   2-0

A2 Birinci Lig
Türk Ocağı – Denizli:   2-2
Düzkaya – Değirmenlik:  3-4
Yalova – Esentepe:   4-1
Dumlupınar – Akıncılar:  3-0
G.Gücü – Göçmenköy:  0-0
Geçitkale – Hamitköy:  0-5
Görneç – Binatlı:   0-2

A2 İkinci Lig
Ozanköy – Türkmenköy:  1-2
Dipkarpaz – Gaziköy:   10-3
Maraş – Vadili:   7-0
Baf ÜY – Akova:   1-0
Tatlısu – Ortaköy:   1-4
Çanakkale – Girne HE:  6-0
Karşıyaka – Doğancı:   9-0

Bu haber toplam 1233 defa okunmuştur