1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Tutukluluk süreleri 3 gün daha uzatıldı
Tutukluluk süreleri 3 gün daha uzatıldı

Tutukluluk süreleri 3 gün daha uzatıldı

Mağusa’da yaklaşık 11 gr 500 mg Sentetik Cannabionoid, 1 gr Hintkeneviri ve uyuşturucu olduğuna inanılan 8 hap ile yakalanan zanlı B.S ve S.I almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden mahkemeye çıkarıldılar...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince İskele’de düzenlenen operasyon sonucu ele geçirilen yaklaşık 1 kilo 600 gr ağırlığındaki uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak zanlı O.M, S.Y ve G.E ardından 2 Aralık tarihinde tutuklanan zanlı B.S ile S.I almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı B.S ile S.I tutukluluk süreleri 3’er gün daha uzatıldı.

Soruşturma devam ediyor...
Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Osum, 29 Kasım tarihinde İskele’de “Cesar Resort Niberus Apartmanında” ele geçirilen yaklaşık 1 kilo 600 gr ağırlığındaki uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler ile ilgili olarak aranan zanlı B.S, 2 Aralık tarihinde alınan bir bilgide Döveç Trio 25 Apartmanı Daire 7 adresinde olduğunun öğrenildiğini belirtti. Alınan bilgi üzerine konu adrese gidilerek zanlı Sevim’in konu evde tespit edildiğini söyleyen Osum, evde yapılan aramada masa üzerinde 2 kağıt parçasına sarılı toplam yaklaşık 1 gr 500 mg Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Osum, arama esnasında ev sahibi olan zanlı S.I eve gelmesi üzerine zanlı S.I’nın üzerinde de arama yapıldığını ifade ederek, yapılan aramada zanlı S.I sağ cebinde 3 ayrı kağıt parçasına sarılı yaklaşık 6 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, sol cebinde ise yine kağıt parçasına  sarılı yaklaşık 500 mg Hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı. Osum, akabinde zanlı S.I’nın yatak odasında yapılan aramada yaklaşık 500 mg Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, uyuşturucu olduğuna inanılan 8 adet hap ve yaklaşık 4 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile hassas terazi bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Osum, zanlı B.S ile S.I tutukluluk süresinin 3 gün daha uzatılmasını talep etti.

Tutukluluk süreleri uzatıldı...
İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı B.S ile S.I’nın tutukluluk sürelerinin 3’er gün daha uzatılmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur