1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kaçırdılar, darp ettiler ve soydular...
Kaçırdılar, darp ettiler ve soydular...

Kaçırdılar, darp ettiler ve soydular...

Bangladeş uyruklu Ziavr Rahman’ı Lefkoşa’dan kaçırıp Mağusa’ya getirerek tasarrufundaki paraları zorla alıp soygun suçu işlemekle suçlanan 4 kişi tutuklandı, 1 kişi ise aranıyor...

A+A-

 

 

Gamze PİR BAYKUR

Bangladeş uyruklu Ziavr Rahman’ı Lefkoşa’dan kaçırıp Mağusa’ya getirerek  tasarrufundaki paraları zorla alıp soygun suçu işlemekle suçlanan İ.S, H.Ö, H.A ve Ö.O tutuklandı. Mesele ile bağlantısı olduğu düşünülen bir kişi ise aranıyor. “Soygun”, “İnsan kaçırma” ve “Zorla alıkoyma” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar, tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Toplam 7 bin Euro parayı zimmetlerine geçirdiler...

Meselenin tahkikat mumuru Erkan Halkseven, zanlıların 18 Haziran tarihinde Mağusa’da Towers 2 B12 adresindeki Ali Ocak’a ait ev içerisinde zanlı Sezener’in kendisine çalışma izni çıkaracağı vaadiyle Bangladeş uyruklu Ziavr Rahman ile görüştükleri esnada Rahman’ı darp ederek tasarrufundaki 2 bin Euro nakit parayı zorla aldıklarını ve zimmetlerine geçirerek soygun suçunu işlediklerini açıkladı. 23 Haziran tarihinde ise zanlıların Lefkoşa’da bir yatıe vinde bulunan müşteki Rahman’ı zorla alıkoyarak Mağusa’ya kaçırdıklarını ve ayni eve getirdiklerini belirten Halkseven, zanlıların yine müştekiden zorla 5 bin Euro nakit parayı alarak soygun suçunu işlediklerini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ve mesele ile bağlantısı olduğu düşünülen 1 kişinin daha arandığını belirten Halkseven, zanlıların tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

3’er gün süreyle tutuklu kalacaklar...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Füsun Cemaller, zanlıların tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1684 defa okunmuştur