1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BEAL’de ÖZGÜRLÜK var!
BEAL’de ÖZGÜRLÜK var!

BEAL’de ÖZGÜRLÜK var!

BEAL öğrencileri “Özgürlük” üzerine münazara yaptı, öğretmenlerinin öncülüğünde üç farklı grup özgürlük kavramını tartıştı.

A+A-

 

Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) öğrencileri “Özgürlük” üzerine münazara yaptı, öğretmenlerinin öncülüğünde üç farklı grup özgürlük kavramını tartıştı. Öğrenciler tarihten felsefeye edebiyattan bilime çok geniş bir perspektifte özgürlük kavramını ele alırken, sunumlarının yanı sıra karşılıklı soruları ve fikirleriyle de üst düzeyde bir fikir atölyesi yarattı.
11’inci sınıflar arasında oluşturulan grupların katıldığı münazara, eğitimciler Buket Albulut ve Ebru Talatzade yönetiminde düzenlendi.

BEAL Müdürü Sibel Karakaya, hem öğretmenleri, hem de öğrencileri ile gurur duyduğunu söylerken, yaratıcı ve sorgulayıcı öğrenciler yetiştirmekten, donanımlı ve özgür kuşaklara tanıklık etmekten mutlu olduğunu söyledi.
BEAL’deki etkinliğe YENİDÜZEN Genel Yayın Yönetmeni, gazeteci Cenk Mutluyakalı da konuk jüri üyesi olarak katıldı, öğrencilerle “özgürlük” kavramı üzerinden sohbet etti.

Etkinliğin sonunda başarılı öğrencilere ve tüm katılımcılara belgeleri verildi.

Bu haber toplam 4910 defa okunmuştur