1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ACININ SINIRI YOK!
ACININ SINIRI YOK!

ACININ SINIRI YOK!

Güney Kıbrıs'ta birçok sivil örgüt Kıbrıslı Rumlara "Kuzeye geçin ve kan bağışında bulunun" çağrısında bulundu. Politis gazetesi de internet sitesinde kan bağışı çağrısı yaptı.

A+A-

Şu ana kadar 3 kişinin hayatını kaybetti korkunç kazayla ilgili olarak kuzey Kıbrıs'tan yapılan "kan bağışı" çağrıları güneyden de karşılık buldu. Güney Kıbrıs'ta birçok sivil örgüt Kıbrıslı Rumlara "Kuzeye geçin ve kan bağışında bulunun" çağrısında bulundu. Politis gazetesi de internet sitesinde kan bağışı çağrısı yaptı.

Kıbrıslı Rum lider Nicos Anastasiadis ile birlikte AKEL,  DIKO Genel Başkanı Nikolas Papadopoulos, DISI Milletvekili Nicos Tornaritis ve  OMONIA Spor Kulübü twitter hespaları üzerinden baş sağlığı mesajları yayımladı.

Kıbrıslı Rum lider Nicos Anastasiadis, “Beşparmaklar’daki kaza için en derin üzüntülerimi belirtirim. Kurbanların ailelerine yürekten baş sağlığı dilerim”

 

AKEL'in twitter hesabı üzerinden paylaştığı taziye mesajı

 

DİKO Genel Başkanı Nikolas Papadopoulos,  mesajında “Kıbrıslı Türk yurttaşlarımıza Beşparmaklar’da meydana gelen trajik trafik kazasından dolayı derin üzüntülerini belirtirim”

 

 

DISI Milletvekili Nicos Tornaritis: “Düşüncelerimiz sevdiklerini kazada kaybeden ailelerledir”

 

OMONIA Spor Kulübü, “Beşparmak okul otobüsü kaza kurbanlarına baş sağlığı dileriz”

 

Öte yandan, hükümet sözcüsü Victoras Papadopoulos, Kıbrıs’ın kuzeyine  yardım teklifinde bulunulduğunu, bu teklifin Nikos Christodulides  tarafından, Barış Burcu’ya yapıldığını paylaştı.

Bu haber toplam 2482 defa okunmuştur