1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. “2016 Yasa Dışı Terör Örgütleri Emirnamesi” onaylandı.
“2016 Yasa Dışı Terör Örgütleri Emirnamesi” onaylandı.

“2016 Yasa Dışı Terör Örgütleri Emirnamesi” onaylandı.

Bakanlar Kurulu'nun onayladığı, “2016 Yasa Dışı Terör Örgütleri Emirnamesi” Resmi Gazete'de yayımlandı

A+A-

Bakanlar Kurulu, “2016 Yasa Dışı Terör Örgütleri Emirnamesi”ni onayladı.

Resmi Gazetede yer alan Bakanlar Kurulu kararlarına göre, Bakanlar Kurulu “Fasıl 154 Ceza Yasası’nın 63. Maddesinin” verdiği yetkiye dayanarak, 2 Aralık 2015 tarihli kararda yer alan “Yasa Dışı Terör Örgütleri Emirnamesini” yürürlükten kaldırarak, “2016 Yasa Dışı Terör Örgütleri Emirnamesini” onayladı ve Resmi Gazetede yayımlanmasına karar verdi.

TURİZME KATKI

Bakanlar Kurulu, Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın turizm katkı paylarının ödenmesini onayladı. Buna göre, bakanlık turizm acentelerine 107 bin 648,86 Euro ödeyecek.

KKTC turizminin geliştirilmesi ve tanıtımı amacıyla Turizm ve Çevre Bakanlığı tarafından çeşitli kurum veya tüzel kişilere yapılan katkı, Turizm Tanıtma Fonu’ndan karşılanacak.

Bakanlık onayı ile ülkeye getirilen turistler için Akgünler Turizm’e 38 bin 20.12, Northern Travel’e 22 bin 329.37, Malyalı Turistik Servislerine 39 bin 970, Pleasant Tourism’e de 7 bin 329.37 Euro teşvik ödenmesi onaylandı.

ATATÜRK ÖĞRETMEN AKADEMİSİ YÖNETİM KURULU’NA YENİ ÜYELER ATANDI

Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) Yönetim Kurulu’na yeni üye atamaları yapıldı.

AÖA’da Yönetim Kurulu üyeliği görevinden alınan Yrd. Doç. Dr. Hasan Özder, Doç. Dr. Osman Cankoy ve Dr. Leyla Güneş’in yerine Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, Eribe Yağcıoğlu ve Halil Oktunç atandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI İLE YDÜ HASTANESİ ARASINDAKİ PROTOKOL ONAYLANDI

Sağlık Bakanlığı ile YDÜ Hastanesi arasında teşhis ve tedavi hizmetleri protokolü önergesi onaylandı.

Bakanlar Kurulu, Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık servislerinde yapılması mümkün olmayan veya cihazların arızalanması nedeniyle verilemeyen sağlık hizmetleri ile ilgili olarak hastaların mağdur edilmemesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ile hastane arasında imzalanan Teşhis ve Tedavi Hizmetleri Sözleşmesini onayladı.

(TAK)

Bu haber toplam 2211 defa okunmuştur