1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 14 yaşındaki kızla ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı
14 yaşındaki kızla ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı

14 yaşındaki kızla ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı

Çayırova köyünde 14 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklanan 22 yaşındaki zanlı M. E , dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Çayırova köyünde 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde 14 yaşındaki kız arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklan 22 yaşındaki M.E tutuklanarak dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “16 yaşından küçük kızla cinsel ilişkiye girme” ve “Cinsel tecavüz” suçlamalarıyla ilgili olarak dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı M.E, tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle tutuklu kalacak.

Kızın babası, telefondaki cinsel içerikli yazışmaları gördü

Meselenin tahkikat memuru Ahmet Köse, zanlı M.E’nun 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde saat 01:30 raddelerinde kullanımındaki CR 641 plakalı araç ile önceden tanıştığı 14 yaşındaki kız arkadaşının evinin önüne giderek kız arkadaşını arabasına aldığını ve Çayırova köyünün çıkışındaki boş araziye götürerek araba içerisinde cinsel tecavüz suçunu işlediğini açıkladı. Olayın, 4 Aralık tarihinde müşteki kızın babasının kızının telefonundaki zanlı ile ilgili yazışmaları ve cinsel içerikli mesajları görmesi üzerine 6 Aralık tarihinde Mağusa Devlet Hastanesi’ne götürülerek doktor muayenesinden geçmesinin ve muayenede cinsel ilişki bulgularının tespit edilmesiyle birlikte ortaya çıktığını belirten Köse, olayın polise intikal ettiğini açıkladı.

Zanlı: "Tanımıyorum"

Polis Memuru Ahmet Köse, yapılan şikayet üzerine zanlı M.E’nun tespit edildiğini söyleyerek, yapılan sorgulamasında kızla arkadaş olup olmadığına yönelik sorulara ilişkin olarak kızı tanımadığını beyan ettiğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak 3 adet cep telefonu ile 1 adet dizüstü bilgisayarın emare alındığını belirten Köse, konu emarelerin data incelemesine gönderileceğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Köse, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Avukat Sağlamer: Suç bir başkasının

Zanlının avukatı Batur Sağlamer, tutukluluk süresine itiraz etmezken önemli bir iddiada bulundu. Avukat Sağlamer, başkası tarafından işlenen konu suçun zanlı M.E’nun üzerine atıldığını söyleyerek, zanlının bu olayla ilgili hiç bir alakasının olmadığını iddia etti.

2 gün tutuklu kalacak...
İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı M.E’nun tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1588 defa okunmuştur