1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zafer Kupası start aldı
Zafer Kupası start aldı

Zafer Kupası start aldı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Zafer Kupası organizasyonu dün akşamüzeri başladı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

KKTC Voleybol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen Zafer Kupası organizasyonu dün akşamüzeri başladı. Lefkoşa Beach Volley Arena’da gerçekleştirilen ve TVF PRO 2014 Plaj Voleybolu Şampiyonası etapları arasında yer alan organizasyon yarın tamamlanacak. Organizasyonda Türkiye’nin önde gelen plaj voleybolcularının yanı sıra ülkemiz voleybolcuları da yer alıyorlar. Türkiye’den 10, ülkemizden 5 takım olmak üzere toplamda 15 takım Zafer Kupası’nda mücadele ediyorlar.
Daha önce birçok uluslararası ve yerel organizasyona ev sahipliği yapan Becah Volley Arena yine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. İlki geçtiğimiz yıl yapılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen kupada Türkiye hakemlerinin yanı sıra ülkemiz hakemlerinden 10 kişilik bir ekip de görev yapıyor.

Finaller yarın
2’nci Zafer Kupası’nda final müsabakaları yarın oynanacak. Saat 20.00’de erkekler ve 21.00’de kadınlar final karşılaşmaları Ntvspor’dan canlı olarak yayınlanacak. Organizasyon final karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sonlanacak.

Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur