1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yusuf Yönlüer anı turnuvası tamamlandı
Yusuf Yönlüer anı turnuvası tamamlandı

Yusuf Yönlüer anı turnuvası tamamlandı

Başından sonuna kadar çok iyi organize edilen turnuva maçlar sonunda gerçekleştirilen güzel bir ödül töreni ile noktalandı.

A+A-

 

2.Uluslararası Yusuf Yönlüer Tenis Turnuvası tamamlandı. Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’na bağlı sporcuların büyük beğeni ve takdir topladığı turnuvada sporcular da kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldılar. Başından sonuna kadar çok iyi organize edilen turnuva maçlar sonunda gerçekleştirilen güzel bir ödül töreni ile noktalandı.

Adler Tenis Akademisi Başantrenörü Tatiana Zinina sporcuların antrenmanlarda ve turnuvada gösterdikleri performanstan ve genel anlamda davranışlarından övgü ile söz etti. Zinina turnuvanın ödül töreninde Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ve Adler Tenis Akademisi arasındaki bu kadar uzun yıllara dayanan ve her gecen yıl daha da güçlenen ilişkilerin Rusya’da bile hayret hatta biraz kıskançlıkla izlendiğini söyledi. Merhum Yusuf Yönlüer’in bu ilişkilerin gelişmesinde yaptığı katkının çok önemli olduğunu vurguladı.

Daha sonra söz alan Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Saffet Barutçu da Sochi de artık kendilerine evlerine çay ve evyapımı pastalar yaparak ağırlayacak yakınlıkta dostlarının olduğunu ve bugüne kadarki gelişlerimizde toplamda 50 civarında genç sporcunun Sochi’ye geldiğini söyledi.  Barutçu, buradan çok güzel duygular ve dostluklarla ayrıldıklarını ve bütün çabalarının bu dostlukların artarak dünyada dostluğun arkadaşlığın ve barışın hakim olmasına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1138 defa okunmuştur