1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Yöneticiler güven vermedi”
“Yöneticiler güven vermedi”

“Yöneticiler güven vermedi”

Küçük Kaymaklı’nın genç futbolcusu Erdoğan Murat, Türkiye’de sırası ile gittiği Yeni Malatyaspor, İstanbul Sultangazi ve İzmir Gaziemir’de şansını denedikten sonra yurda döndü. Murat bu kulüplerde kendisini beğendiklerini ancak işin imza aşamasına geldiği

A+A-

Hüseyin KIRAL

Küçük Kaymaklı’nın altyapısında yetişen ve oynadığı yıllarda A2 kategorisinde gol kralı ünvanına erişen 20 yaşındaki genç futbolcu Erdoğan Murat, Türkiye’de şansını denedikten sonra takımı Küçük Kaymaklı’ya geri geldi.
Küçük kaymaklı ile yeniden antrenmanlara başlayan Erdoğan Murat, Türkiye macerasına nokta koyduğunu ve Küçük Kaymaklı takımında şans bulması durumunda A2’de yaşadığı gol krallığını bu kez A takımında yaşamak istediğini söyledi.
Genç futbolcu Erdoğan Murat, aracılar vasıtası ile gittiği takımlarda önce beğenildiğini, sözleşme imzalayacağının kendisine söylendiğini ancak işin imzaya geldiği zaman çelişkiler yaşadıklarını kaydetti. Bu konuda kulüp yöneticilerinin çelişkili hareketlerinin kendisine güven vermediğini söyleyen Erdoğan Murat yaklaşık bir ayı aşkın bir süre Türkiye’nin üç takımda antrenmanlara çıktığını belirtirken, kendisinde de altyapı eksikliği olduğunu ancak bunun gidip denendiği takımlarda kendisine engel olmadığını söyledi.

“Malatya’da yaşlı futbolcular hoca ile anlaştı, beni gönderdi”
Erdoğan Murat ilk önce, Türkiye İkinci Lig’inde mücadele eden Yeni Malatyaspor’a gittiğini ve oradadaki tesislere hayran kaldığını anlatırken, bir hafta boyunca bu takımın idmanlarına çıktığını söyledi. Murat, “Her idman sonunda gerek takım antrenörü, gerek ise yöneticiler beni beğendiklerini ve bu şekilde çalıştığım takdirde benimle sözleşme imzalayacaklarını söylerlerken, bir haftanın sonunda benimle birlikte olamayacaklarını belirttiler” dedi.
Murat, “Sonra öğreniyoruz ki mevkisine gittiğimiz oyuncular, ki bu oyuncular yaşı büyük oyuncular, hoca ile anlaşıp beni yönetime kötüleyip sözleşme yapılmamasını sağlıyorlar”. Türkiye İkinci Ligi’nde iyi paralar döndüğünü belirten Erdoğan, “Kendisi imzayı attığı zaman yaşlı oyunculara gerek kalmayacağı için bu yola başvuruyorlar” dedi.

“İstanbul Sultangazi’de 1 ay geçirdim”
Yeni Malatya’dan ayrılıp, Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan İstanbul Sultangazi futbol takımına giden Erdoğan Murat burada bir ay kaldığını ve yaptığı çalışmalar neticesinde sözleşme imzalama aşamasına geldiğini, imza için babası Metin Murat’ı İstanbul’a çağırdığını söyledi.
Babasının İstanbul’a gelmesi ile birlikte Sultangazi yöneticileri ile masaya oturduklarını, ancak daha önce kendisine söylenen rakamların çok altında rakamlar önerdiklerini açıklayan genç futbolcu Erdoğan Murat, yöneticilerin daha önce söyledikleri ile yapmak istedikleri tutmadığı için Sultangazi’den de babası ile birlikte ayrıldıklarını açıkladı. 

“İzmir Gaziemir kötü bir yerdi”
İstanbul Sultangazi futbol takımından ayrılan Erdoğan Murat, bu kez yine aracılar vasıtası ile İzmir’de bulunan Gaziemir futbol takımında denenmek üzere yola çıktığını söylerken, Gaziemir takımı ile bir hazırlık maçına çıktığını ancak takımda futbol kalitesinin düşük olduğunu açıklarken, tesislerinde çok kötü olduğunu vurgulayarak Türkiye macerasına şimdilik nokta koyduğunu açıkladı.

Bu haber toplam 1393 defa okunmuştur