1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yıldızların mücadelesi sürüyor
Yıldızların mücadelesi sürüyor

Yıldızların mücadelesi sürüyor

Yakın Doğu Üniversitesi yıldız kız ve erkeklerde, Yükseliş yıldız kızlarda, Esentepe Yetenek Avcıları yıldız erkeklerde galip gelen takımlar oldu

A+A-

Hentbol  yıldızlar ligine önceki gün oynanan dört karşılaşma ile devam edildi. Oynanan karşılaşmalarda Yakın Doğu Üniversitesi yıldız kız ve erkeklerde, Yükseliş yıldız kızlarda, Esentepe Yetenek Avcıları yıldız erkeklerde galip gelen takımlar oldular.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Arena Spor Salonu’nda oynanan yıldız bayan maçında  iki güçlü ve ezeli rakip karşılaştı. Rakibi karşısında beklenenin aksine çok zorlanmayan YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) baştan sona üstün oynadığı müsabakayı 35-20 kazandı ve play-off sıralamasında ikincilik şansını perçinledi.

Yenilgisizlerin maçı Yükseliş’in
UKÜ Arena’da oynanan ikinci müsabakada  yıldız erkeklerin iki yenilgisiz ekibi ve şampiyon adayı olan MGA (Mağusa Gençlik Akademisi) ile Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü karşılaştı. Mücadeleyi izleyen hentbolseverlere zevkli dakikalar yaşatan karşılaşmada Yükseliş baştan sona üstün oynadı fakat MGA maçın son 20  dakikası içerisinde farkı kapatmayı başardı. Mücadelenin son  5 dakikası içerisinde üstünlüğü yeniden ele alan Yükseliş  rakibini  29-21 mağlup etmeyi başardı ve namağlup lider duruma yükseldi. Yükseliş’ten Fethi Can Sert 9 golle müsabakanın en skorer oyuncusu oldu.

Esentepe rahat kazandı
Yıdızlar bayanlar  liginde Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan diğer karşılaşmada Esentepe Efsane Yetenek Avcıları ile HİSDER (Vadili Belediyesi Herkes İçin Spor Derneği) karşılaştı. Esentepe ekibi rakibini zorlanmadan 17-7 mağlup etmeyi başardı.
Girnede oynanan ikinci karşılaşma YDÜ ile Esentepe Belediyesi Spor Külübü arasında yıldız erkekler kategorisinde gerçekleşti. Yaşça küçük sporculardan oluşan Esentepe ekibi karşısında üstün oynayan YDÜ müsabakayı 42-34 kazandı.

Bu haber toplam 1304 defa okunmuştur