1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yılanlar cirit atıyor
Yılanlar cirit atıyor

Yılanlar cirit atıyor

Bir zamanlar Süper Lig’deki takımların çekindiği deplasmanlardan olan Serdarlı’da sahanın durumu içler acısı…

A+A-

Eren ŞİŞİK

Bundan iki sezon önce Süper Lig’de birçok takımın en çok çekindiği deplasmanlar arasında yer alan Serdarlı’ya ev sahipliği yapan 14 Ağustos Stadı kötü görüntüsüyle dikkat çekiyor. Sahanın çim olan bölümlerinde çim boyu neredeyse ayakları kapayacak boyuta gelirken, zeminin içerisinde yılanların gezmesi de bu konudaki vahim durumu gözler önüne serdi.

Orta bölüm çok kötü, kenarlarda çim bilek boyu
Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nda sahanın kapılarının açık olması, herhangi bir saha görevlisinin olmaması ve isteyenin elini kolunu sallayarak sahaya girebilecek durumda olması dikkat çekerken, soyunma odalarının da bakımsız bir şekilde bırakılması tepki topladı. Saha zemininin özellikle orta bölümünde toprak bölümlerin oluşu ve bu bölümlere herhangi bir tohum ve ekim işlemi yapılmamış olması yeni sezonda 1. Lig’de mücadele edecek olan Serdarlı’nın sezon öncesi hiçbir hazırlık yapmadığının göstergesi olarak görülürken, takımın yeni sezon hazırlıklarını nerede yapacağını da sorgular duruma getirdi.

Güney kısmındaki kale arkası telleri tehlike arz ediyor
Yedek kulübelerinin diz boyuna gelen çimler arasında kalması, çevre düzenlemesi konusunda bakımsızlığın sürmesi de ayrı bir tartışma noktası olurken, güney kısmındaki kalenin arkasında yer alan tellerlin de devrilmesi ve sökülmesi sporcu sağlığı açısından ciddi endişe uyandırıyor. Ayrıca çimleri biçmek için kullanılan aracın da arka tekerleğinin sökük olduğu görünürken, Serdarlı yönetiminin bu konuda hiçbir adım atmaması sezon öncesi endişe veriyor.

Uzay çatı tribüne yakışmadı
Birinci Lig’de yeni sezonun başlamasına 2 aylık bir süre olmasına rağmen henüz saha konusunda bir hareket olduğu gözükmezken, ülkedeki iki uzay çatı tribünden birinin de Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nda olması ve seyir açısından güzel bir görüntüye sahip olması da stadın tribünlerine yakışmadı.

Bu haber toplam 5588 defa okunmuştur